MENÜ

Galatasaray'da Fredrik Midstjö'nün yeni takımı belli oldu! İşte maliyeti

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Fredrik Midstjö, Süper Lig ekibi Pendikspor'un yolunu tuttu. Sarı-Kırmızılı ekip transferi resmen açıklarken başarılı oyuncunun maliyeti de belli oldu.

Galatasaray'da Fredrik Midstjö'nün yeni takımı belli oldu! İşte maliyeti

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Fredrik Midstjö, Süper Lig ekibi Pendikspor'un yolunu tuttu. Sarı-Kırmızılı ekip transferi resmen açıkladı ve oyuncunun maliyetini de duyurdu.

Haberin Devamı

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil edecek olan Sarı-Kırmızılılar'da takımdan ayrılacak isimler de oluyor. Bunlardan biri de Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö...

Günler öncesinden İstanbul temsilcisine transfer olması beklenen 30 yaşındaki oyuncunun transferi, yaşanan pürüzlerden dolayı gecikmişti. Galatasaray ile Pendikspor arasındaki sorun çözüldü ve transfer gerçekleşirken bu transferin maliyeti de resmen açıklandı.

KRİTİK GOLLERİN ADAMIYDI

Geçen sezon başında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından 3,5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Norveçli oyuncu, kritik anlarda sahneye çıkmasıyla dikkatleri çekmişti.

Galatasarayda Fredrik Midstjönün yeni takımı belli oldu İşte maliyeti

Geçen sezon ligin ilk haftasında Antalyaspor deplasmanında son anlarda Bafetimbi Gomis'e asist yapan Midtsjö, ardından ligin ikinci yarısında iç sahada oynanan Adana Demirspor maçında 86. dakikada attığı golle takımına hayat vermişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Fredrik Midstjönün yeni takımı belli oldu İşte maliyeti

Bu sezon kritik gollere devam eden Midtsjö, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Molde ile oynanan karşılaşmada attığı golle takımının sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak rövanşa avantajlı çıkmasını sağlamıştı.

İşte Galatasaray'ın açıklaması: 

'Profesyonel futbolcumuz Fredrik Midtsjø’nün transferi konusunda Pendikspor Futbol A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Pendikspor Futbol A.Ş., şirketimize net 3.000.000 euro transfer bedeli ödeyecektir.

Galatasaray formasıyla verdiği emekler için Fredrik Midtsjø’ye teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz!'

Galatasarayda Fredrik Midstjönün yeni takımı belli oldu İşte maliyeti

YORUM YAZ