MENÜ

Galatasaray'a kötü haber! 25 milyon Euro'luk teklif...

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadroya katmak istediği genç oyuncu için bir rakiple karşılaştı. İşte detaylar...

Galatasaray'a kötü haber! 25 milyon Euro'luk teklif...

Devre arası transfer döneminde kadroyu Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo transferiyle takviye eden Galatasaray, yeni isimler üzerinde de çalışmalara devam ediyor.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılıların son günlerde transferde üstünde durduğu iki isim var. Birisi Dinamo Moskova'da forma giyen Arsen Zakharyan, diğeri ise PAOK'un genç yeteneği Giannis Konstantelias...

Galatasaraya kötü haber 25 milyon Euroluk teklif...

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ AÇIKLAMIŞLARDI

Kısa süre önce Yunan Sport24'te yer alan habere göre; PAOK'da forma giyen ve 'harika çocuk' olarak nitelendirilen Giannis Konstantelias için sarı - kırmızılıların resmi teklif yaptığı iddia edilmişti.

Haberde ayrıca, Galatasaray'ın 10 numara pozisyonunda görev yapan oyuncu için PAOK'a 6 milyon Euro teklif ettiğini, ancak kulübün bu teklifi kabul etmediği bilgisine de yer verilmişi.

Öte yandan İngiliz ekipleri Manchester United ve Leeds United'ın da oyuncu gözlemcileri aracılığıyla Konstantelias'yı takip ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A TRANSFERDE RAKİP ÇIKTI

Galatasaray'a bu transfer için rakip çıktı. İtalyan Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre, Portekiz devi Benfica, Giannis Konstantelias için devreye girdi.

Galatasaraya kötü haber 25 milyon Euroluk teklif...

DEV TEKLİF!

Haberde Portekiz ekibinin, Konstantelias ile birlikte Konstantinos Koulierakis'i de istediği ve iki isim için 25 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Benfica, 25 milyon Euro ile birlikte PAOK'ta kiralık olarak forma giyen Tiago Dantas'ın da bonservisini vermeyi teklif etti.

YORUM YAZ