MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer şoku! 3 ay yok...

Trendyol Süper Lig'in iki devi peşinde olduğu isimden gelen sakatlık haberiyle yıkıldı! Galatasaray ve Fenerbahçe alternatif isimlere yöneldi. İşte detaylar...

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer şoku! 3 ay yok...

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından Süper Lig devlerinin daha hareketli bir dönem geçirmesi beklenirken hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin istediği yıldız isimden kötü bir haber geldi.

Haberin Devamı

ARDA TURAN GALATASARAY İÇİN DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'da orta saha için gündeme gelen son isim Saul Niguez oldu. İspanya’nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid’de görev yapan yıldız futbolcu, eski günlerinden uzak kaldı. 28 yaşındaki orta sahanın, 3 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen takımdaki rolü eskisi kadar önemli değil.

Galatasaray ve Fenerbahçeye transfer şoku 3 ay yok...

Forma şansını da iyice yitiren Niguez için Galatasaray bir fırsat transferi kollamaya çalışıyor. Şu anda Eyüpspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve Niguez’in eski takım arkadaşı olan Arda Turan’ın da İspanyol oyuncuyla görüşme yaptığı öğrenildi.

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, 6 numara konusunda da açıklama yaptı. Başkan Ali Koç, "Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa'ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçeye transfer şoku 3 ay yok...

HEM GALATASARAY HEM DE FENERBAHÇE İSTİYORDU

Bu sezon transferde birçok kez aynı oyuncunun peşine düşen ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe, Arsenal'de forma giyen Thomas Partey transferinde de karşı karşıya geldi. İki dev de yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE KÖTÜ HABER

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 30 yaşındaki Gana oyuncu sakatlığı sebebiyle üç ay sahalardan uzak kalacak. Bu gelişmenin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listedeki alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor.

Galatasaray ve Fenerbahçeye transfer şoku 3 ay yok...

YORUM YAZ