MENÜ

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesiydi! Süper Lig'e gelmeye ikna oldu

Galatasaray ve Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde resmi teklif yaptığı genç oyuncu Süper Lig'e gelmeye ikna oldu. Özellikle iki kulübün büyük ilgisi var. İşte detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesiydi! Süper Lig'e gelmeye ikna oldu

Süper Lig'de 2023/2024 sezonu öncesi takımlar kadrolarını güçlendirmek adına önemli transferler için yoğun br çalışma gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncuların yanı sıra, gelecekte kulübe para kazandırabilecek genç oyuncular da dikkatle takip ediliyor. Kulüpler zaman zaman aynı oyuncuyu transfer etmek için de karşı karşıya gelebiliyor.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN RESMİ TEKLİF

Geçtiğimiz sezon Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş, Kamerun asıllı Fransız yıldız Alexis Ronaldo Tibidi için kulübü Stuttgart'a resmi transfer teklifinde bulunmuştu.

Galatasaray ve Beşiktaşın gözdesiydi Süper Lige gelmeye ikna oldu

Genç oyuncu ise o dönemde Türkiye yerini tercihin Fransa'dan yana kullandı ve Troyes'a 2.60 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

ARADIĞINI BULAMADI

Avrupa'nın beş büyük liginden birinde kariyerine devam etmek isteyen Tibidi, Ligue 1'de küme düşme mücadelesi veren Troyes'ta aradığını bulamadı. Küme düşme baskısı yaşayan kulüpte istediği kadar forma giyemeyen genç oyuncu Troyes'un Ligue 2'ye düşmesinin ardından ayrılma kararı aldı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG KULÜPLERİ YENİDEN DEVREDE

Alexis Tibidi yeniden Süper Lig ekiplerinin gündemine girdi. Gelecek vaadeden 19 yaşındaki oyuncu özellikle Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa'nın takibi altında.

Galatasaray ve Beşiktaşın gözdesiydi Süper Lige gelmeye ikna oldu

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fatih Karagümrük, hamle yapmak için yeni teknik adamın belli olmasını bekliyor.

YILDIZ TRANSFERLERİ KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Ocak ayında Türkiye'ye karşı mesafeli olan Tibidi, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens, Edin Dzeko, Vincent Aboubakar gibi yıldızların Süper Lig'i tercih etmesinin ardından kararını değiştirdi.

Oyuncunun menajeri Fabio Sommella, Süper Lig kulüpleriyle transfer konusunda görüşmeler yapıyor.

Kendisi gibi genç bir oyuncu olan Arda Güler'in Real Madrid'e transferi de genç oyuncuyu sıçrama yapmak için Türkiye'ye gelmeye ikna etti.

Sağ ayaklı olmasına rağmen her iki kanatta da oynayabilen Tibidi, özellikle hızı ve bire birlerdeki başarısıyla göze çarpıyor.

Burak Özdemir - Fanatik.com. tr ÖZEL

Galatasaray ve Beşiktaşın gözdesiydi Süper Lige gelmeye ikna oldu

YORUM YAZ