MENÜ

Galatasaray transferde yıldızların peşinde! İki bomba birden

Sağ kanada, çok yönlü bir oyuncu almak isteyen Cim Bom düğmeye bastı... Ara transferde ilk hamlesini Kaan Ayhan'la yapan Sarı-Kırmızılılar gözünü yıldızlara çevirdi. İki alternatif belirleyen Galatasaray mutlaka bir yıldızı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. İşte detaylar...

Galatasaray transferde yıldızların peşinde! İki bomba birden

Ara transfer döneminde şimdiye kadar Kaan Ayhan'ı transfer eden Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ÜMRANİYE KARŞISINDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Ümraniyepsor'u konuk etti. Aslan taraftarı önünde iki kez geriye düşüp ilk yarısında şoku yaşadığı maçtan 3-2'lik zaferle ayrılmasını bildi.

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden

ABDÜLKERİM EN FAZLA GOL ATAN SAVUNMACI

Cim Bom'a zaferi getiren golleri Abdülkerim Bardakcı ve Mauro Icardi (2) kaydetti. Mücadeleyi 1 gol, 1 asistle tamamlayan Abdülkerim geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla gol (7) atan savunma oyuncusu oldu. Arjantinli süperstar Icardi ise Sarı-Kırmızılı formayla 8 gol, 6 asiste ulaştı.



Rekorlar kırılıyor
Şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla devam eden Cim Bom resmi maçlarda art arda 14 maçını da kazandı. Böylece Galatasaray 1959'dan bu yana bu seriyi yakalayan ilk takım olarak tarihe geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk da bu maçla ligde üst üste 11. galibiyetini elde etti ve bir rekora ortak oldu. Buruk, Süper Lig tarihinde bir sezonda en uzun galibiyet serisine sahip yerli teknik direktörler Şenol Güneş ve Ziya Doğan'ın 11 maçlık rekorlarına ortak oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden



Karapo takipte

Sahada işlerin istediği gibi gittiği Galatasaray'da transfer çalışmalarında da hareketli günler yaşanıyor. Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ve İsviçreli forvet Haris Seferovic'le yollarını resmen ayıran Sarı Kırmızılılar, dış transferde atağa kalktı.

Kaan Ayhan'ı kadrosuna katarak önemli bir hamle yapan Cim Bom, Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK'da forma giyen ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayberk Karapo'yu takibe aldı. Genç yıldızın peşinde Avrupa'dan iki dev takımın da olduğu öğrenildi.

 

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden



Fiorentina gözden çıkardı
Galatasaray'da gündem Luka Jovic transferi...Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'le yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar'ın önündeki tüm engeller ortadan kalkmış durumda.

Chelsea'den Fofana, Crystal Palace'tan da Mateta için yoklamaya devam eden Galatasaray'daki asıl hedef Luka Jovic. Kulübü Fiorentina'da gözden çıkarılan ve birçok kulüpten teklif alan 25 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer dönemi kapanırken hiçbir yere gitmedi. Dolayısıyla Cim Bom tek ciddi aday olarak öne çıkıyor. Jovic'in sosyal medya hesaplarından takip ettiği Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenilirken, kulüp artık Fiorentina'nın söyleyeceği son sözü beklemeye koyuldu.

Haberin Devamı

İtalya çıkarması
Luka Jovic'le birlikte İtalya Serie A Ligi'nden birçok oyuncuyla temas halinde olan Galatasaray'da, Erden Timur'un bu hafta Çizme'ye giderek birçok girişimde bulunacağı bildirildi. Transferin gerçekleşmesi halinde Icardi, Jovic ve Gomis arasında müthiş bir rekabet yaşanacak. Bu forma savaşı en çok da Teknik Direktör Okan Buruk'un yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden

Mert Müldür'de yeni görüşme

Bir sağ bek almak isteyen Aslan'ın gündeminde İtalya Serie A takımlarından Sassuolo'nun formasını giyen Mert Müldür vardı. Ancak oyuncu ikna edilemezken, kulüp de 5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istedi. 

Galatasaray Yönetimi ise Yeşil-Siyahlı ekip ile son bir görüşme daha yapıp, transferi sonuçlandırmaya çalışacak. Ancak transfer bununla sınırlı kalmayacak.

Haberin Devamı

 

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden

CHRİSTİAN PULİSİC SÜRPRİZİ

Bir sol bek almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, sağ kanat bölgesinde forma giyebilen ve aynı zamanda çok yönlü olan yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Aslan'ın hedefinde ise iki isim var. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin formasını giyen Christian Pulusic, bu sezon 21 maçta 1 gol ve 3 asist ile oynadı. 

 

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden



PULUSIC İSTERSE OLUR

Kanat bölgesinde birçok alternatifi bulunan Londra temsilcisi, ABD'li oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanmasına sıcak bakıyor. 24 yaşındaki futbolcuda ikna edilirse,transferin gerçekleşme ihtimali çok yüksek.

DİĞER HEDEF ZANIOLO

Diğer bir aday ise Çizme'den... İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giyen Nicola Zaniolo, bu sezon 17 maçta sahne alıp, 5 gole katkı verse de kadroda düşünülmüyor. 

Galatasaray transferde yıldızların peşinde İki bomba birden



'Gitmek istiyor' 
Teknik direktör Jose Mourinho, öğrencisiyle ilgili yaptığı açıklamada,"Maalesef, Zaniolo bizimle kalmayacak gibi görünüyor. Bunu neden söylüyorum, çünkü hepimize Roma'da oynamak ya da antrenman yapmak istemediğini söyledi" dedi. 

Haberin Devamı

23 yaşındaki oyuncu içinde kiralama formülü uygulanacak. Bu arada iki futbolcu da heriki kanatta görev yapabilirken, şans verilmesi halinde forvet arkasında da oynayabiliyor.

Mauro Icardi'nin PSG Formasıyla Attığı En İyi Goller

Mauro Icardi'nin PSG Formasıyla Attığı En İyi Goller
YORUM YAZ