MENÜ

Galatasaray transferde durmak bilmiyor! Premier Lig'den dünya yıldızı...

Ara transfer döneminin uzaması sebebiyle çalışmalarını devam ettiren Galatasaray, Nicolo Zaniolo transferinden sonra bir dünya yıldızını daha transfer etmek için kolları sıvadı. Şampiyonluğun en büyük adayı olan sarı-kırmızılı kulüp, flaş transfer için Premier Lig ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Galatasaray transferde durmak bilmiyor! Premier Lig'den dünya yıldızı...

Lige verilen arada Antalya'da kamp yapan Galatasaray, dün iki hazırlık maçı oynadı. Öğlen Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Gençlerbirliği ile karşılaşan sarıkırmızılılar, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Aslan'ın gollerini İcardi ve Barış Alper attı. Akşam ise G.Saray, yine 1. Lig ekiplerinden Pendikspor'u 3-1 mağlup etti. Goller Berkan Kutlu, Yunus Akgün ve Rashica'dan geldi.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE HAREKETLİLİK

Asrın felaketi sebebiyle bir süre ara verilen Süper Lig, bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Depremler sebebiyle TFF tarafından iki kez uzatılan ara transfer döneminde hareketlilik devam ediyor.

Kadrosuna Roma'dan dünya yıldızı Nicolo Zaniolo'yu katan Galatasaray durmak bilmiyor. Şampiyonluğun en büyük adayı olan sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı dünya yıldızının transferi için kolları sıvadı.

G.SARAY'DA HEDEFİ BÜYÜTTÜ: PHILIPPE COUTINHO

Transferde adı Galatasaray'la anılan Philippe Coutinho için yeni bir iddia gündeme geldi. İngiliz basını, yarıştan Corinthians'ın çekilmesiyle birlikte Galatasaray'ın elinin güçlendiğini ve oyuncunun kulübü Aston Villa'ya teklifle gitmeye hazırlandığını yazdı.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde durmak bilmiyor Premier Ligden dünya yıldızı...

TRANSFER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK

Haberde; Coutinho'ya sarıkırmızlılarla birlikte Flamengo'nun da talip olduğu belirtildi. Sambacı yıldızın transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 30 yaşındaki hücum oyuncusunun, kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

Brezilyalı futbolcu, bu sezon İngiltere'de istenen performansı sergileyemedi. Aston Villa formasıyla bu sezon 22 maçta sahne alan Coutinho, yalnızca 1 gol kaydetti. Tecrübeli oyuncu, sezon başında Barcelona'dan 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Coutinho, kariyerinde Barcelona'nın yanı sıra Bayern Mühin, Liverpool, İnter ve Vasco da Gama gibi takımlarda da forma giymişti.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Futbol kariyerine Vasco da Gama'da başlayan 30 yaşındaki Philippe Coutinho, en büyük çıkışını İnter ve Espanyol sonrası Liverpool'da yaptı. Özellikle verdiği gol pasları nedenyile İngiliz ekibinin taraftarları Brezilyalı yıldıza 'Asist Kralı' lakabını taktı. 2014-15 sezonunda Liverpool'da yılın oyuncusu seçildi. Brezilya Milli Takımı formasını 69 kez giyerken 21 defa fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Saint-Etienne'e Attığı Galibiyet Golü

YORUM YAZ