MENÜ

Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi şok gelişme!

Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Trabzonspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi şok gelişme!

Süper Lig'de 23. haftanın en kritik maçı İstanbul'da oynanıyor, 11’i ligde 3’ü kupada olmak üzere son 14 resmi maçını kazanan lider Galatasaray, Trabzonspor'u konuk ediyor. 

Haberin Devamı

 Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, seyircisinin de desteğiyle 3 puanı kapıp seriyi sürdürmek ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korumak istiyor. Hatayspor mağlubiyeti sonrası evinde Antalyaspor'u 2-0'la geçerek moral depolayan Abdullah Avcı'lı Trabzonspor ise deplasmandaki kötü gidişatını zorlu maçta durdurmanın peşinde. Son 5 maç deplasmandan sadece 2 puan çıkarabilen Fırtına, 38 puanla 6. basamakta bulunuyor.

Djaniny, Galatasaray maç kadrosundan çıkarıldı

Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray ile karşılaşan Trabzonspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Son oynanan Antalyaspor maçında oyuncu değişikliği sırasında ıslıklanan ve morali bozulan oyuncu, kendisine BAE’den gelen transfer teklifini kabul etti. Sezon başında sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılan ancak beklenen performansı veremeyen Yeşil Burun Adalı santrfor, sezon sonuna kadar Al Sharjah’a kiralık olarak gönderiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkması beklenen forvet, yaşanan sürpriz gelişme sonucunda maç kadrosundan çıkarıldı. 

Türkiye Süper Lig'de Tarihe Geçen Seriler

YORUM YAZ