MENÜ

Galatasaray haberi: Transferde olay karar verildi! Roberto Firmino mu, Mauro Icardi mi?​

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer döneminde Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi kadrosuna katan sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de çalışmalarına başladı. Icardi'nin bonservisini alınıp alınmayacağı konuşulan Cimbom'da gündeme bir de Firmino geldi. Galatasaray yönetimi de bu iki yıldız arasındaki kritik kararını verdi.

Galatasaray haberi: Transferde olay karar verildi! Roberto Firmino mu, Mauro Icardi mi?​

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer döneminde Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi kadrosuna katan sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Icardi'nin bonservisini alınıp alınmayacağı konuşulan Cimbom'da gündeme bir de Firmino geldi. Galatasaray yönetimi de bu iki yıldız arasındaki kritik kararını verdi. İşte tüm detaylar...

ALTERNATİFİ BOL Bİ KADRO OLUŞTU

Ara transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo ve Sam Adekugbe takviyelerini yapan Galatasaray, alternatifi bol bir kadroya kavuştu.

BURUK'UN ELİ GÜÇLENDİ

Teknik direktör Okan Buruk, Adekugbe ve Zaniolo'yu ideal 11'e monte etmenin hazırlıklarına başladı. 28 yaşındaki Adekugbe, Hatayspor'dan geldiği için 8+1 kuralına uyuyor ve sol bek tercihinde hocası Buruk'un elini güçlendiriyor. 60 dakika sahada kaldığı iki hazırlık maçında 2 gol-1 asistle oynayan Zaniolo'nun, İcardi ve Mertens'le birlikte sergileyeceği performans merak ediliyor.

Haberin Devamı

15 FARKLI GOLCÜ!

Lig ve kupada 16 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, çifte kupalı şampiyonluğa konsantre oldu. İki kulvarda yarışacak kadro derinliğine sahip olan sarı-kırmızılı takımda, her oyuncunun alternatifi bulunuyor.

Bu sezon 15 farklı futbolcu gol atarken, golü olmayan 4 oyuncu asist yaparak skora etki etti. Bundan sonraki haftalarda hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası için yoğun bir fikstüre başlayacak olan Aslan'da kadro derinliği kıskanılacak noktaya geldi.

Galatasaray haberi: Transferde olay karar verildi Roberto Firmino mu, Mauro Icardi mi​

FIRMINO G.SARAY İLE ANILIYOR

Liverpool'dan ayrılması kesinleşen Roberto Firmino'nun adı Galatasaray'la anılmaya başladı. Sezon sonunda serbest kalacak oyuncu için Galatasaray'ı ciddi rakipler bekliyor. İtalyan devi Juventus, 31 yaşındaki Brezilyalı forveti listesine aldı. Bonservis ödenmeyecek Firmino'ya ülkesinden de cazip teklifler geleceği öğrenildi.

FIRMINO TRANSFERİ ZOR

Galatasaray'ın, Firmino transferini gerçekleştirme olasılığı oldukça zor gözüküyor. Icardi ve Gomis'in sözleşmeleri sezon sonunda biteceği için sarı-kırmızılı yönetim, en az iki forvet takviyesi planlıyor.

CİMBOM ICARDI'Yİ ALMAK İSTİYOR

Icardi'nin bonservisini almaya çalışacak olan G.Saray, Arjantinli golcünün kalmak istemesi nedeniyle PSG ile pazarlıklara eli güçlü oturacak.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ