MENÜ

Galatasaray denemeye aldı! Genç yıldız büyük beğeni topladı...

Azerbaycanlı genç futbolcu Nihat İskenderov Galatasaray akademisinde bir süre antrenmanlara katıldı. Antrenörlerin performansını beğendiği orta saha oyuncusunun ülkesine döndüğü, ilerleyen dönemde istendiği takdirde sarı-kırmızılılar tarafından değerlendirilebileceği öğrenildi.

Galatasaray denemeye aldı! Genç yıldız büyük beğeni topladı...

Galatasaray son dönemde Azerbaycan'dan oyuncu bakma çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak futbol direktörü Cenk Ergün'ün Karabağ forması giyen 22 yaşındaki sol bek Toral Bayramov'u izlemek için Azerbaycan'a gittiği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların geçen yıl Bakü'de özel maçta karşı karşıya geldiği kulüpten başka bir oyuncuyu ise İstanbul'a getirdiği ortaya çıktı. Karabağ U-16 takımı oyuncusu Nihat İskenderov'un bir süre Florya'da antrenmanlara çıktığı belirtildi.

Galatasaray denemeye aldı Genç yıldız büyük beğeni topladı...

İki kulüp arasındaki işbirliği çerçevesinde İstanbul'un yolunu tutan genç orta saha oyuncusunun burada antrenörler tarafından izlendiği ve ardından ülkesine geri döndüğü öğrenildi.

Azerbaycan U-17 Milli Takımı'ndan da davet alan oyuncunun performansının beğenildiği, ilerleyen dönemde istendiği takdirde Galatasaray tarafından değerlendirilebileceği belirlendi.

Galatasaray denemeye aldı Genç yıldız büyük beğeni topladı...

YORUM YAZ