MENÜ

Galatasaray bonservisini alıyor! Karar çıktı...

Galatasaray sezon başı ve devre arasında bir çok önemli yıldızı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı takım şampiyonluk yarışını sürdürürken bir taraftan da gelecek sezon için adımlar atmaya devam ediyor. Galatasaray bu kapsamda kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncusunun bonservisini almak için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Galatasaray bonservisini alıyor! Karar çıktı...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray bir taraftar gelecek sezonun kadrosuyla ilgili planlamalarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takım bu kapsamda kiralık olarak Sarı-Kırmızılı takımın formasını giyen yıldız ismin bonservisini almak için şimdiden çalışmalara başladı. Galatasaray'ın 5 milyon Euro'luk bir bütçeyi gözden çıkardığı gelen haberler arasında...

Haberin Devamı

GELECEK VE GİDECEKLER BÜYÜK MERAK KONUSU

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarında oldukça titiz davranıyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de yer almak isteyen Sarı Kırmızılılar'da Erden Timur da hedeflerinin büyük olduğunu ifade etmişti. Şampiyon olduktan sonra güçlü bir kadro yapılanması ile ön eleme etaplarını da geçmek isteyen Aslan'da ayrılacak isimler de taraftarlar tarafından merak ediliyor.

ZANIOLO İÇİN SÜRPRİZ YORUM!

GALATASARAY - ADS BİLET FİYATLARI

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Adana Demirspor ile 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 285 ila 4500 TL arasında satılıyor. Maç biletlerinin kısa süre içinde tükenmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA AYRILIK SEZON SONU!

OKAN BURUK'UN ZAFER PLANI

Ligde üst üste 14 maç kazanıp, rekor kıran Galatasaray, milli ara öncesinde oynanan Konyaspor maçında aldığı yenilgiyle bu seriye son vermişti. Sarı-Kırmızılılar, ara sonrasında ise 1 Nisan Cumartesi günü Adana Demirspor'u evinde ağırlayacak. Cim Bom'un hocası Okan Buruk ise mağlubiyetin yaralarını sarıp, yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda yeni transfer Nicolo Zaniolo'nın, bu kez ilk 11'de sahaya çıkması için yoğun çaba sarf ediliyor.

PJANIC'TEN ZANIOLO AÇIKLAMASI!

'Zaniolo, Roma'ya veda etti ve Galatasaray'a transfer oldu. Ama şimdiden Juventus'a transfer olacağı konuşuluyor. Ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Pjanic, "Galatasaray'a giderek çok doğru bir seçim yaptığını düşünüyorum. Türkiye ona iyi gelecek. Bunu kişisel deneyimimme dayanarak söylüyorum." dedi.

Bosnalı oyuncu, "Genç ve muazzam bir potansiyele sahip. Çok çalışırsa yeniden İtalya Milli Takımı'na dönecektir." ifadelerini kullandı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI! İŞTE FİYATLAR

MORUTAN'A SÜRPRİZ TALİP

Yaz transfer döneminde İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan, burada çarpıcı bir performans sergilemeye devam ediyor... 28 lig maçında 6 gol ve 7 asistlik katkı veren Rumen kanat oyuncusu, Serie A takımlarının da dikkatini çekti. Bonservisi Galatasaray'da olan 23 yaşındaki oyuncuyu, Salernitana'nın izlemeye aldığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

RACHICA ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

Diğer yandan da son haftaların formda ismi Milot Rashica da mücadeleye özel olarak hazırlanıyor. Bir süredir sakatlığı bulunan ve formasından uzak kalan Dries Mertens de maça yetişmek için özel çaba harcıyor. Buruk da eğer orta sahada istediği kurguyu uygulayabilirse, rakibini bu oyuncularıyla devirmekten başka bir şey düşünmüyor.

YÖNETİMDEN YOĞUN MESAİ

Icardi ve Rashica'nın kiralık bonservisini de almak için uğraşan Galatasaray'a kötü haber İngiliz medyasından geldi. Sezon sonunda sürpriz ayrılıkların da gelebileceği ifade ediliyor. Bu sezon orta sahada Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan yıldız futbolcu için dev kulüpler şimdiden devrede.

RASHICA HAMLESİ

Galatasaray bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, takımda kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın bonservisini almayı planlıyor. Sezon başında Norwich'ten kiralanan Kosovalı futbolcu, ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı yönetimin, önümüzdeki günlerde İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor. Rashica'nın da kariyerine Galatasaray'da devam etmeye sıcak baktığı ifade edildi. Sarı kırmızılıların, bu durumu pazarlıkta koz olarak kullanacağı öğrenildi.

Trtspor'un haberine göre; Galatasaray'ın, Milot Rashica için Norwich kulübüne yaklaşık 5 milyon euro teklif edecek. İngiliz ekibinin ise, bu transfer için 7 milyon euro talep etmesi bekleniyor.

YORUM YAZ