MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Nokta isimler gelecek'

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, transferle ilgili de mesajlar verdi. “Nokta atışı isimler gelecek” diyen Özbek, Hakim Ziyech ve Tete hakkında önemli ifadeler kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Nokta isimler gelecek'

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, transferle ilgili de mesajlar verdi. “Nokta atışı isimler gelecek” diyen Özbek, Hakim Ziyech ve Tete hakkında önemli ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Muslera: Bizim için büyük gurur

Icardi ile birlikte sponsorluk lansmanına katılan kaptan Fernando Muslera, Sixt ile imzalanan anlaşma için, “Bizim için çok büyük bir gurur. Göğsümüzde Galatasaray logosunun altında SIXT markası uzun yıllardır var, çok teşekkür ediyoruz. Onları her zaman arkamızda hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi: Bu ailenin parçasıyım

Sixt ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında yer alan oyunculardan Mauro Icardi, “Formayı geçen sene kiralık olarak giydim. Artık bu ailenin bir parçasıyım. Önümüzdeki yıllarda da bu forma için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başkanıma ve sponsora teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için gururluyum. İlk senemde şampiyon olduk. Umuyorum önümüzdeki senelerde de başarılarımız devam edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kulüpteki 8 numara ve stoper transferi çalışmalarıyla ilgili gelen soruları da yanıtlayan Dursun Özbek, “Bir transfer sezonunu başarılı şekilde yürütüyoruz. Eksiklerimizin büyük kısmını tamamladık. Nokta atışı isimler olacak. İsim zikretmek doğru olmaz. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmenin peşindeyiz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de en iyi futbolu oynayan takımı kurmanın peşindeyiz. Galatasaray markasına son dönemde gösterilen ilgi çok değerli. Biz hedeflerimize ulaşmak için bizimle aynı hayalleri taşıyan markalarla iş birliği yapıyoruz. Galatasaray’ın kültüründe zorla yapılmış sponsorluklar yoktur. Bu hassasiyetle biz başka kulüplere benzemiyoruz” dedi.

‘Tete takıma katılacak’

Özbek, henüz lisansı çıkmayan Tete ile ilgili olarak, “Konuyu hukukçularla konuştuk ve bu transferi yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Tete transferinde risk görmedik. Tete, bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak” cevabını verirken, Ziyech’in sağlık durumu hakkında, “Erden Timur konuyu takip ediyor. Olay çok taze, çok fazla detayı bilmiyorum. Biraz bekleyelim biz sizi bu konuda aydınlatırız” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Nokta isimler gelecek

 

YORUM YAZ