MENÜ

Galatasaray - Başakşehir maçında Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü? Anlattı...

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelen Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakem ekibine yönelik itirazları sonucunda henüz ilk yarıda kırmızı kart gördü. Peki, Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü? Genç teknik adam o anları anlattı...

Galatasaray - Başakşehir maçında Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü? Anlattı...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Başakşehir, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Başakşehir, 2-1 üstün durumdayken teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartı ile sarsıldı.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DE TEK DEĞİŞİKLİK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray'a konuk olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları MKE Ankaragücü karşılaşmasına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti. Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de yer verdiği Berkay Özcan'ın yerine Lucas Biglia'yı Galatasaray karşısında sahaya sürdü.

Galatasaray - Başakşehir maçında Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü Anlattı...

ÖNCE SARI SONRA DİREKT KIRMIZI

İlk yarının son bölümünde Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem ekibine itirazları nedeniyle sarı kart görmüştü. Belözoğlu, yardımcı hakem Volkan Ahmet Narinç'e yönelik şiddetli itirazlarını dördüncü hakem Burak Pakkan'a yönelik şekilde de sürdürdü.

REDMOND'UN BEŞİKTAŞ PLANI! 2 YILLIK SÖZLEŞME

Bu durum sonrasında maçın hakemi Kadir Sağlam, daha önce sarı kart gösterdiği Emre Belözoğlu'nu 38. dakikada direkt kırmızı kart ile oyundan ihraç etti.

Haberin Devamı

Galatasaray - Başakşehir maçında Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü Anlattı...

LİGDE DE CEZALIYDI

19 Mart'da Başakşehir, deplasmanda Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalırken Emre Belözoğlu, devre arasında hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart görmüştü. 1 Nisan'da Başakşehir, sahasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederken takımın başında takımın teknik sorumlu Erdinç Sözer yer almıştı.

BAŞAKŞEHİR 3. KEZ YARI FİNALDE

Galatasaray'ı kupanın dışına iten Başakşehir yarı finalde Trabzonspor’u eleyen MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Başakşehir-Ankaragücü arasındaki yarı final ilk maçı 4-5 veya 6 Nisan'da İstanbul'da oynanacak. Eşleşmenin rövanşı ise 25-26 ve 27 Nisan'da Ankara'da yapılacak. Turuncu Lacivertliler ayrıca 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarından sonra 3. kez kupada yarı finale yükseldi.

Galatasaray - Başakşehir maçında Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü Anlattı...

BELÖZOĞLU ANLATTI! NEDEN KIRMIZI GÖRDÜ?

beIN SPORTS yorumcusu Uğur Meleke, Emre Belözoğlu ile arasında geçen mesajlaşmayı anlattı.

Meleke'nin aktardığı bilgiye göre, Belözoğlu, Galatasaray maçında gördüğü kırmzı kartı şöyle anlattı:

"Figueredo koşarken itildi, kafa üstü düştü. Ben de onun üstüne sinirlendim. 'Havaya girdiniz, her şeye sarı kart gösteriyorsunuz' dedim. Onun üstüne daha kötü şeyler de söyledim. Kırmızı kart gördüm. Hatalıyım"

Haberin Devamı

YORUM YAZ