MENÜ

G.Antep Minsk'e bileniyor

Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında yarın karşılaşacağı FC Minsk maçının hazırlıklarını bu akşam Kamil Ocak Stadı'nda yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

G.Antep Minsk'e bileniyor

Gaziantepspor, 1-1’in rövanşında Belarus’un FC Minsk takımı ile yarın sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında yarın karşılaşacağı FC Minsk maçının hazırlıklarını bu akşam Kamil Ocak Stadı’nda yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Celal Doğan Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Yaklaşık 45 dakika süren antrenmanın ana bölümünde 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmana U19 Milli takımda bulunan Orhan Gülle ve Muhammet Demir katılmadı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "FC Minsk maçını kazanarak turu geçmek, ardından da Legia Varşova’yı eleyip play-off’a kalmak istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Futbolcularıma güveniyorum. Kazanacağız" dedi.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarından saat 21.00’de canlı yayınlanacak maçı Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan Marijo Strahonja yönetecek. Karşılaşmada, Strahonja’nın yardımcılıklarını Igor Krmar ve Borut Kzizaric yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Igor Pristovnik.

AA

YORUM YAZ