MENÜ

Fransa'da skandal karar! Youcef Atal'a hapis cezası

Filistin'e destek mesajı veren Nice'in sağ beki Youcef Atal'ın cezası belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Cezayirli futbolcunun cezaya itiraz etmesi için 10 günü var.

Fransa'da skandal karar! Youcef Atal'a hapis cezası

Fransa Ligue 1 ekibi Nice'in sağ beki Youcef Atal, Filistin’e destek mesajları paylaştıktan sonra kadro dışı bırakılmıştı. Ayrıca mahkemede yargılanan 27 yaşındaki sağ bekin cezası belli oldu. İsrail aleyhinde çağrıda bulunduktan sonra yargılanan Atal, bugün Nice savcılığı tarafından yargılandı.

Haberin Devamı

Ertelenmiş hapis!

RMC Sport'ta yer alan habere göre tecrübeli sağ bek, "din temelinde nefreti kışkırtma" suçundan 8 ay ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı. Atal'a ayrıca 45 bin Euro para cezası da verildi. Cezayirli sağ bekin karara mahkemede itiraz etmesi için 10 günü var. Atal ayrıca Fransa Futbol Federasyonu tarafından da yedi maç men cezasına çarptırılmıştı.

Fransada skandal karar Youcef Atala hapis cezası

Beşiktaş'ın da gündemindeydi

Ertelenmiş hapis cezası alan Atal, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın gündemindeydi. Youcef Atal, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'in yerine düşünülmüştü. Tecrübeli sağ bek, kadro dışı bırakılana kadar bu sezon Nice formasıyla altı maça çıkıp bir kez fileleri havalandırmıştı.

Fransada skandal karar Youcef Atala hapis cezası

YORUM YAZ