MENÜ

Fransa Milli Takımı'ndan Mbappe hamlesi

Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Kylian Mbappe önemli bir göreve getirildi. 2018'de Dünya Kupasını kazanan oyuncu takımın en önemli futbolcusu durumunda olurken yeni göreviyle sorumluluğu daha da arttı.

Fransa Milli Takımı'ndan Mbappe hamlesi

Son Dünya Kupası finalinde Arjantin'e 4 gol atan süper yıldız yine de mağlubiyete engel olamadı ve penaltı atışları sonucunda kupayı Messili Arjantin kazandı. Turnuva boyunca performansıyla ve attığı gollerle gol kralı olan Mbappe takımda öncü konuma da gelmişti.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMI BIRAKTILAR

Fransa'nın stoperi Raphael Varane ve kalecisi Hugo Lloris finalin ardından milli takımı bıraktıklarını açıklamışlardı. Hugo Lloris'in milli takımı bırakmasının ardından kaptanlık pazubendi boşa düşmüştü.

Fransa Milli Takımından Mbappe hamlesi

"OMUZ OMUZA" KAMPANYASINA KATILMIŞTI

Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu "Omuz omuza" sloganıyla depremzedelere yardım kampanyası başlattığını duyurmuştu. Televizyondan canlı yayınlanan kampanyaya görüntülü bağlanarak destek veren Mbappe tüm Türkiye'nin sempatisini kazanmıştı.

24 YAŞINDA İMKANSIZ DENİLENİ BAŞARDI

Paris Saint-Germain'in Nantes'ı 4-2 mağlup ettiği maçta, mücadelenin son golüne imza atan yıldız oyuncu, henüz 24 yaşında müthiş bir rekora imza attı.

Haberin Devamı

Fransız ekibi adına 201. golünü atan Kylian Mbappe, Edinson Cavani'yi geride bırakarak takımın en golcü ismi oldu. Yıldız oyuncunun henüz 24 yaşında bu rekoru kırması da dikkat çeken başka bir detay oldu.

Fransa Milli Takımından Mbappe hamlesi

YENİ KAPTAN BELLİ OLDU

Lloris'ten sonra yeni kaptanın kim olacağı merak konusuyken milli aranın başlamasıyla beraber teknik direktör Didier Deschamps yeni kaptanın Mbappe olduğunu açıkladı.

24 yaşındaki futbolcu yıldız futbolcu 66 maça çıkarken 36 gol atıp 23 asist yaptı.

YORUM YAZ