MENÜ

Fransa kazanırsa Benzema da kazanır!

Karim Benzema dahil birçok yıldızından yoksun Katar'da mücadele eden Fransa, 2'de 2yaparak gruptan çıkmayı garantiledi. Benzema, sakat olmasına rağmen resmi kadroda yer alıyor.. Ve Horozlar, 2022'de unvanlarını korurlarsa, golcü futbolcuya da şampiyonluk madalyası verilecek.

Fransa kazanırsa Benzema da kazanır!

Son Dünya Şampiyonu olarak Katar'daki turnuvaya katılan Fransa, D Grubu'nda Tunus ile oynayacağı son karşılaşma öncesi 2'de 2 yaparak Son 16 Turu'na çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Fransızlar, önce Avustralya'yı, ardından da Danimarka'yı mağlup ederek 6 puana ulaştı. Horozlar, turnuvanın öncesinde ve sonrasında şok sakatlık haberleriyle sarsılsa da 2022 Dünya Kupası'nın en büyük favorileri arasında yer alıyor.

Nkunku'nun yerine alınmıştı

Teknik direktör Didier Deschamps'ın ekibinde Avustralya mücadelesinde sakatlanan Lucas Hernandez, kupayı kapattı. Lucas'ın öncesinde Kante, Paul Pogba, Maignan ve Kimpembe gibi yıldızların yanı sıra hazırlık sürecinde resmi kadroda bulunan Nkunku sonra da Karim Benzema idmanda sakatlandı.

Haberin Devamı

Deschamps, Nkunku'nun yerine Randal Kolo Muani'yi takıma dahil etti. Ancak Benzema, evine erken dönmesine rağmen Dünya Kupası listesinde yer alıyor. Yani Lucas maça çıktı ama Benzema, eğer ülkesi Katar'da da mutlu sona ulaşırsa, bu büyük kupada maça çıkmadan şampiyonluk madalyasının sahibi olacak.

YORUM YAZ