MENÜ

Fortuna Sittard'dan Burak Yılmaz açıklaması: Veda ettiğini açıklamıştı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'ın neden böyle bir karar aldığı ortaya çıktı. Öte yandan Hollanda ekibinden konuyla ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Fortuna Sittard'dan Burak Yılmaz açıklaması: Veda ettiğini açıklamıştı

Kariyerine Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'da devam eden tecrübeli yıldız Burak Yılmaz bu sezon takımın en önemli isimleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Ligde sahaya çıktığı 25 maçta dokuz gol ve beş asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde takımdan ayrılma kararı almıştı.

GRONINGEN MAÇINDAN SONRA VEDA ETTİ

37 yaşındaki oyuncu 3-1 kazandıkları Groningen karşılaşmasının ardından veda kararı almıştı.

Bu durumu kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Burak Yılmaz, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" ifadelerini kullanmıştı.

Fortuna Sittarddan Burak Yılmaz açıklaması: Veda ettiğini açıklamıştı

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Burak Yılmaz'ın ayrılık kararı Hollanda basınında da sürpriz olarak nitelendirilirken tecrübeli oyuncunun neden ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

Hollanda basınında 'Burak Yılmaz'ın büyük endişeleri var' şeklinde yer alan habere göre, Fortuna Sittarlı oyuncular geçen hafta ödenmesi sözü verilen Mart ayı maaşlarını henüz almadı. Kulüp ödemelerin en kısa sürede yapılacağı sözünü verse de oyuncular arasında huzursuzluk hakim.

Haberin Devamı

Haberde ayrıca, Burak Yılmaz maaş ödemelerinin yapılmamasının oyuncular için büyük bir sorun olduğunun farkında ve takım arkadaşlarına bu konuda yardımcı olmaya çalıştığı belirtildi.

Fortuna Sittarddan Burak Yılmaz açıklaması: Veda ettiğini açıklamıştı

Kulüpte yaşanan bu ekonomik sıkıntıların sebebinin ise, kulübün Türk sahipleri Attila AytekiN ve Umut Akpınar'ın şirketine soruşturma başlatılmasının sebep olduğu iddia edildi.

Kulüp şu anda oyuncuların maaşlarını ödemek için bir yol ararken, öte yandan bazı menajerlik şirketlerine de borçların olduğu belirtildi.

KRİZ ÇÖZÜLDÜ, BURAK YARIN ANTRENMANA ÇIKIYOR

Fortuna Sittard'da mali kriz çözüldü. Futbol direktörü Ivo Pfennings, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, mart ayı maaşlarının bugün oyuncuların hesaplarına yatacağını belirterek "Burak Yılmaz ile görüştük. Çarşamba gününden itibaren antrenmana çıkacak" şeklinde konuştu.

Fortuna Sittarddan Burak Yılmaz açıklaması: Veda ettiğini açıklamıştı

YORUM YAZ