MENÜ

Fortuna Sittard'dan Acun Ilıcalı açıklaması

Fortuna Sittard'ın CEO'su Ivo Pfennings, Acun Ilıcalı'nın kulübe yatırım yapmasına ilişkin açıklamalarda bulunurken her kulüp gibi corona virüs salgınından etkilendikleri dönemde Acun Ilıcalı'nın yatırımının kendilerini rahatlatabileceğini belirtti.

Fortuna Sittard'dan Acun Ilıcalı açıklaması

Acun Ilıcalı'nın yatırım yapmayı planladığı Fortuna Sittard'ın CEO'su Ivo Pfennings, gündemdeki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Voetval International'e konuşan yönetici, "Hala en uygun şartları arıyorlar. Bu, bir devralma olmayacak" ifadelerini kullandı.

Corona virüs öncesinde bir anlaşma sağlandığını ve Survivor nedeniyle Acun Ilıcalı ile son noktada bir görüşme gerçekleşmediğini aktaran Pfennings, "Hava sahası açılır açılmaz Acun Ilıcalı ve Işıtan Gün, tekrar değerlendirmek adına Türkiye'de bir araya gelecekler. Haziran başı gibi planlanıyor" dedi.

Büyümek istiyorlarsa desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Pfennings, "Mevcut oyuncu bütçemiz olan 2.7 milyon Euro ile küme düşme riski taşıyoruz. Ilıcalı'nın yatırımıyla, daha fazla oyuncu ile rahatlayabiliriz" dedi.

YORUM YAZ