MENÜ

Filipe Luis'ten olay Messi açıklaması! 'Cüce derdi'

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in eski oyuncusu Filipe Luis'ten ilginç bir Messi itirafı geldi. Eski hocası Simeone'nin kendilerini motive etmesi için kullandığı ifadeyi açıkladı.

Filipe Luis'ten olay Messi açıklaması! 'Cüce derdi'

Atletico Madrid'in eski oyuncusu Filipe Luis'ten ilginç bir Messi itirafı geldi. Eski hocası Simeone'nin kendilerini motive etmesi için Arjantinli süperstara 'Cüce' dediğini itiraf etti. Ayrıca, Messi'yi tutmak için 4 kişinin görevlendirildiğini de belirtti. Brezilyalı futbolcu, eski hocası Jesus hakkında da önemli açıklamalar yapmıştı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Tam bir Jesus hayranı! 

Jorge Jesus'un mükemmel bir teknik direktör olduğunu belirten Filipe Luis, "Jesus, tanıdığım en özel insanlardan biri. 2019'da Jorge Jesus sayesinde kazandık. Benim için o takımdaki fark oydu, liderdi, gemisinin kaptanıydı. Kararları veren oydu, takımı ve taktikleri belirleyen Jesus'tu. Tam bir futbol koçu, mükemmel bir teknik direktör. Sayısız tartışmalarımız oldu ama hiçbirini ciddiye almadı. Flamengo'yu her şeyin üstünde tuttu. Bizden de kulübü her şeyin üstünde tutmamızı istedi. Avrupa'da on beş yıl geçirdikten sonra Brezilya'ya öğretmenlik yapmaya geleceğimi düşünmüştüm ama yaptığım şey Jorge Jesus'tan bir şeyler öğrenmek oldu" demişti.

Filipe Luisten olay Messi açıklaması Cüce derdi

'Saatlerce konuşuruz'

Jorge Jesus'la sürekli iletişim kurduklarını vurgulayan Filipe Luis, "Her zaman onunla konuşurum; taktiksel bir sorum olduğunda, bir şeye üzüldüğümde onu ararım ve saatlerce konuşuruz. O bana çok yardımcı olan bir insan ve bugün oyun hakkındaki düşüncelerim tamamen onunla aynı" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Filipe Luis'ten Football Espana'ya Lionel Messi itirafı!

Barcelona maçlarından önce Simeone Messi'nin adını söylemezdi. Biz ondan korkmayalım diye Messi'ye, "Cüce" derdi. O dönemlerde, Messi'yi tutması için 4 oyuncuyu görevlendirirdi. Yani bu sayede, o gol attığında kimsenin hatası olmazdı.

Filipe Luisten olay Messi açıklaması Cüce derdi

YORUM YAZ