MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Yıldız futbolcudan olumsuz yanıt

Ara transfer döneminde çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Sarı-lacivertli ekibe listede yer alan yıldız futbolcudan olumsuz cevap geldi.

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Yıldız futbolcudan olumsuz yanıt

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Söz konusu oyuncu, takımında kalma kararı aldı...

Haberin Devamı

BONUCCİ İMZAYI ATTI

Fenerbahçe’nin ocak ayındaki ilk transferi Leonardo Bonucci oldu. İtalyan oyuncu, Sarı-Lacivertliler ile anlaşma sağladıktan sonra Union Berlin ile sözleşmesini fesh etmiş ve önceki gün özel bir uçakla İstanbul’a gelmişti. Yıldız savunmacı, 7-1 kazanılan Konyaspor maçını tribünde izledi, taraftarların Edin Dzeko tezahüratlarına eşlik etti, atmosfere hayran kaldı. 36 yaşındaki stoper, dün detaylı bir şekilde sağlık kontrolünden geçirildi. Muayenede herhangi bir soruna rastlanmadı. Bunun üzerine Bonucci ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandığı dün akşam saatlerinde açıklandı.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Yıldız futbolcudan olumsuz yanıt

İLK YOLCU KENT

Leonardo Bonucci’nn Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki kaydı da açıldı. SarıLacivertliler, gerekli evrakları tamamlayarak federasyona gönderecek. Böylece İtalyan futbolcunun lisansı çıkartılacak. Fenerbahçe’de şu anda 14 kişilik yabancı kontenjanı dolu. Ryan Kent ile yolların ayrılması ve Bonucci için yer açılması bekleniyor. Transfer döneminin açık olduğu süreçte ise bu durum sorun olmayacak.

Haberin Devamı

MARTİAL’DEN OLUMSUZ YANIT

Sarı-Lacivertliler, hücum hattını Fransız yıldızla güçlendirmek için Manchester United’a teklif yapmıştı. İngiliz ekibinin yeşil ışık yakması sonrası Martial’ın menajeri Phillipe Lmboley ile Türkiye’de görüşmeler başladı. Ancak dün The Athletic’te yer alan bir habere göre 28 yaşındaki yıldız, ara transfer döneminde takımında kalma kararı aldı. Martial’in, Fenerbahçe’nin yanı sıra Marsilya ve Suudi Arabistan’dan iki kulüpten gelen teklifleri geri çevirdi. Fransız futbolcunun sezonu Manchester United’da tamamlayıp yaz döneminde boşa çıkarak kariyerinde yeni bir sayfa açmayı planladığı kaydedildi.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Yıldız futbolcudan olumsuz yanıt

Fenerbahçeye transferde kötü haber Yıldız futbolcudan olumsuz yanıt

YORUM YAZ