MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde gün doğdu! FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

Fenerbahçe'nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco, yıldız orta sahanın transferine nokta koymak için çalışmalarını sürdürüyor. Branco, arkadaşı olan kulüp başkanı Antonio Salvador’la yoğun görüşme trafiği yürütürken bu transfere yönelik ortaya çıkan sürpriz gelişme, Sarı-Lacivertli ekibin elini güçlendirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye transferde gün doğdu! FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

Yoğun bir şekilde orta sahaya iyi bir 6 numara transferi yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye gün doğdu. Sarı-Lacivertli ekip, çok istediği yıldız orta sahayı kadrosuna katmak için avantajlı bir konuma geçti. Öte yandan Fenerbahçe, sürpriz bir fırsat transfer için de pusuda bekliyor. Detaylara göz atalım.

Haberin Devamı

Fırsat transferi Jota

Öte yandan Al-Ittihad, 29 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Jota’yı, yabancı kontenjanı nedeniyle kadro dışı bırakmıştı. Suudi ekibinin Fenerbahçe’ye önerdiği Portekizli yıldız konusunda girişimler başladı. Sarı-Lacivertliler, hücum oyuncusu transferi yapmayı planlamasa da Jota’ya ‘fırsat’ gözüyle baktığı için harekete geçti.

Fenerbahçeye transferde gün doğdu FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

İmzaya sıcak bakıyor

Al-Ittihad ile 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması konusunda yapılan pazarlıklarda önemli mesafe katedildiği kaydedildi. Portekizli oyuncunun da sezonu tribünde geçirmek yerine Sarı-Lacivertliler’e imza atmaya sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi bir yandan da yabancı kontenjanında yer açmak için çalışıyor.

Maaşının bir bölümünü karşılayacaklar

Haberin Devamı

Al-Musrati’de de imzaya yakın olan yönetim, İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda elindeki bazı oyuncuları başta Süper Lig olmak üzere transfer penceresinin açık olduğu ülkelerdeki takımlara önerdiği belirtildi. Jota transferi gerçekleşirse, maaşının çok büyük bölümü Al-Ittihad tarafından karşılanacak.

Fenerbahçeye transferde gün doğdu FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

Al-Musrati transferindeki FIFA ayrıntısı

FIFA’nın, Braga’nın Malaga’ya 11 milyon 725 bin Euro ödemesi yönünde aldığı karar, Fenerbahçe için fırsat olmuştu. Sarı-Lacivertliler, Al-Musrati’nin satışına yeşil ışık yakan Kırmızı-Beyazlılar’la ortak noktada buluşmak için girişimleri hızlandırdı. Transfer görüşmelerini yürüten isim ise Portekizli Sportif Direktörü Mario Branco. Branco, ayrıca Braga Başkanı Antonio Salvador ile de arkadaş. Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü, başkan Salvador ile yoğun görüşme trafiği yürütüyor. Fenerbahçe’nin Al-Musrati transferini bonuslarla birlikte 12 milyon Euro civarına bitirmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçeye transferde gün doğdu FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

15 milyon Euro’ya düştüler

Daha önce kapıyı 20 milyon Euro’dan açan Braga’nın ise FIFA’nın kararı sonrası 15 milyon Euro’ya kadar düştüğü kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in elini güçlendiren konu, Braga’nın Malaga’ya 45 gün içinde ödeme yapmak zorunda olması ve şu anda ilgilenilen başka bir futbolcusunun bulunmaması. Mario Branco ile Antonio Salvador arasındaki pazarlıklar devam ederken, Libyalı yıldızın menajeri Pedro Marques Neto’un da iki gün içerisinde Fenerbahçe ile görüşmek için Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçeye transferde gün doğdu FIFA sayesinde 6 numarasına kavuşuyor

 

YORUM YAZ