MENÜ

Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Böyle duyurdular...

Süper Lig'de 23. haftada erteleme maçında Konyaspor'u sahasında 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın yıldız ismine gelen teklifi ortaya çıkarken Fenerbahçe kulübünden veto geldi.

Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Böyle duyurdular...

Fenerbahçe'de transfer dönemi devam ederken çalışmalarını hızlandırırken sarı-lacivertlilerde bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıldız isme transfer teklifi yapılırken Fenerbahçe buna olumsuz yanıt verdi.

Haberin Devamı

SEVILLA İLE EŞLEŞTİ

Avrupa Ligi'nde son 16 turunda kuraya seri başı olarak katılan temsilcimiz Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımıyla eşleşti. 2008'de Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Sevilla'yı tarihi bir eşleşmenin ardından eleyen sarı-lacivertliler bir kez daha İspanyol deviyle karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde de G Grubu'nu 5 puanla 3. sırada bitiren La Liga ekibi, Avrupa Ligi'nde play-offlara kaldı. PSV karşısında ilk maçı 3-0 kazanan Sevilla, rövanşı 2-0 kaybetse de adını son 16 turuna yazdırdı.

KIŞ DÖNEMİNDE ÜÇ İSİM GELDİ

Fenerbahçe yönetimi ancak kulübünde yeterli şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen kaliteli bir isim olursa ciddi bir adım atacak. Bilindiği gibi sarı lacivertliler kış döneminde şimdiye dek Parma’dan Jayden Oosterwolde, Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ve Barcelona’dan Emre Demir’i almış; Demir’i Samsunspor’a kiralamıştı.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR ÜST ÜSTE

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan İsak Vural, Eyüp Akcan ve Çağtay Kurukalıp kiralık olarak takıma veda etti. Süper Lig devinin, Barcelona'dan kadrosuna dahil ettiği Emre Demir ise kiralık olarak Samsunspor'un yolunu tuttu.

PSV Eindhoven'dan bonservisi alınan Bruma, sezon sonuna kadar Portekiz ekibi Braga'ya kiralandı. Sarı-lacivertlilerde bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Mauricio Lemos'un sözleşmesi feshedildi. Uruguaylı stoper, Brezilya Serie A ekibi Atletico Mineiro ile anlaşma sağladı.

PERES 5.2 MİLYON EUROYA GELDİ

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde 5.2 milyon Euro bonservis ücreti ödediği Peres için birçok takımın devrede olduğu ifade edilmişti. Konuya dair Brezilya basınından sürpriz bir haber geldi.

FLUMINENSE'DEN PERES TEKLİFİ

Brezilya basınında yer alan habere göre; Fluminense, Luan Peres'i kadrosuna katmak için Fenerbahçe'ye teklif yaptı.

FENERBAHÇE'DEN VETO

Brezilya temsilcisinin, tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği bildirildi. Ancak Fenerbahçe'nin gelen bu teklifi reddettiği kaydedildi. Haberde yapılan teklifin büyüklüğü yer almadı.

Haberin Devamı

SAKATLIK KURBANI

Fenerbahçe'ye transfer olduktan kısa süre sonra sakatlanan Luan Peres uzun süre takımda yer alamadı. Son olarak 29 Ocak'ta Kasımpaşa karşısında forma giyen yıldız isim, Konyaspor maçında kadroda yer almadı.

YORUM YAZ