MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip! Kim ikna etti

Sarı-Lacivertliler'de transfer çalışmaları tam gaz devam ederken kadrodaki yıldızlara da teklifler gelmeye devam ediyor. Son dönemde oyuncu satışından çok ciddi bir gelir elde eden Fenerbahçe'nin kapısını yine dev bir kulüp, dev bir rakamla çalacak! İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip! Kim ikna etti

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, kadroyu güçlendirmek adına kararlı adımlar atıyor.

Haberin Devamı

Eleştiriliyordu, paylaşım yaptı
Bir kalecinin transfer edilebileceği haberleri de gündeme geliyor. Özellikle genç yaşında Kanarya'nın kaptanlık pazubandını giyen Altay Bayındır'ın performansı eleştirilerin hedefinde olmaya devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de son dönemdeki form düşüklüğü sebebiyle eleştirilerin hedefinde olan Altay Bayındır sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



Genç file bekçisi paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Hayat bazen her istediğimizi, her zaman bize vermeyebilir. Verilen emeğin karşılığını almak, bazen düşündüğümüzden de zor olabilir.

Bunun sonucunda zor zamanlar gelir; zor zamanlar ise sabır, kararlılık ve inandığın şey için daha çok çalışmayı gerektirir. Kendimden emin olduğum üç şey var; hırsım, kararlılığım ve çalışma azmim. Çalışmaya, gelişmeye ve daha iyi olmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Camiamın, taraftarlarımızın bana inancına güvenim tam.

Haberin Devamı

ÇOK AĞIR CEZALAR GELİYOR


Sezonun bu döneminde kazanarak devam etmek çok önemli. Hocamızın liderliği, hepimizin çabası ve özverisi ile sonuna kadar gideceğimize gönülden inanıyorum. Taraftarımızın desteği ile, pes etmeden, sonuna kadar Fenerbahçe!

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



Kaleci aranıyor!

Yönetim ve teknik heyet yine de Altay'la rekabete girecek tecrübeli bir kaleciyi kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak Salvatore Sirigu'nun ismi anıldı. Deneyimli eldiven, sezon başında bonservisi elindeyken de Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

YILDIZ OYUNCU ISRAR ETTİ

Ancak Sarı-Lacivertliler ciddi bir ilgi göstermedi, tecrübeli file bekçisi Napoli’nin yolunu tuttu. 36 yaşındaki kaleci, Mavi-Beyazlılar ’da hiç süre alamadı ve Meret ile rekabete giremedi. Sirigu ’nun, bir kez daha Fenerbahçe’ye önerildiği öne sürüldü. Önceliği Navas'a veren yönetim, b planı olarak İtalyan kaleciyi gündemine alabilir.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



PSG'den ayrılmak istiyor
PSG ’den ayrılmaya hazırlanan Keylor Navas, yine ilk tercih konumunda. Fenerbahçe Yönetimi, tüm şartları zorlayacak. Kosta Rikalı eldiven, yedek beklediği PSG ’den ayrılmak istiyor. Navas ’a, Cristiano Ronaldo’nun takımı Al-Nassr talip olsa da bu kulübü geri çevirdi. Tecrübeli file bekçisi Avrupa ’da kalmayı tercih ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



Kim 18'e gitmişti
Transfer için yoğun mesai harcayan Sarı-Lacivertliler'de takımdaki yıldızlara da ilgi sürüyor. Fenerbahçe geçen sezon şampiyonluğa ulaşamasa da stoperdeki ikilisi Kim Min Jae ve Attila Szalai, birçok kulübün radarına takıldı.

TRANSFER BİTTİ

Her iki oyuncuya da teklif geldi. Yönetim, Szalai ’yi takımda tutup, Kim ’i 18 milyon Euro’ya Napoli’ye sattI.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



Yüksek maliyeti nedeniyle...
Sarı-Lacivertliler’de bu kez de Macar savunmacıya dev bir talip çıktı: Liverpool... İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kırmızılar, savunmanın 1 numarası Virgil van Dijk’in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına başladı. Buna göre ilk tercihin Kim olduğu ancak bu oyuncunun yüksek maliyetinin Lirvepool’u alternatif isimlere yönlendirdiği kaydedildi.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti

LİVERPOOL'DAN SZALAİ BOMBASI: KİM İKNA ETTİ

Buna göre İngiliz devi, Attila Szalai’yi transfer hedefi haline getirdi. Haberde, Liverpool’un normalde Türkiye’den bir oyuncuyu alma konusunda tereddütlü olacağı ancak Kim Min-jae ’nin Napoli’de kısa sürede sergilediği performansın, bu yöndeki olumsuz görüşleri azalttığı belirtildi.

Haberin Devamı

Szalai’ye ülkesinde ‘Macar Van Dijk’ yakıştırması yapıldığı, 25 yaşındaki stoperin ara transfer dönemi için en uygun isimler arasında olduğu kaydedildi. İngiliz basını, Szalai için yapılacak teklifi yazmasa da maliyetinin, Kim Min-jae ’den çok daha düşük olacağı vurgulandı.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Kim ikna etti



‘Van Dijk’i andırıyor ’
Attila Szalai, sadece uzun boyu ve fizik gücüyle değil; isabetli uzun pasları, hızı ve oyunu okuma yeteneğiyle de Van Dijk’i andırdığı yorumu yapıldı. Jürgen Klopp ’un, Szalai’yi Hollandalı yıldızın yokluğunda sadece  ‘geçici bir çözüm’ olarak görmediği ve ileride onun yerini alabileceğine inandığı da kaydedildi.

YORUM YAZ