MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic, Sırpları EURO 2024'e taşıdı

Sırbistan, G Grubu’ndaki son maçında Bulgaristan’ı konuk etti. Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic’in çok iyi bir performans sergileyip 1 asist yaptı karşılaşma 2-2 sona erdi ve Sırplar şampiyona biletini kaptı. Tecrübeli oyuncu, “Karakter sahibi olduğumuzu gösterdik. EURO 2024’de neler yapacağız göreceğiz” dedi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic, Sırpları EURO 2024'e taşıdı

Sırbistan, Karadağ’dan ayrıldıktan 24 sene sonra ilk kez Avrupa Şampiyonası’na katılma hattı kazandı. G Grubu’ndaki son maçlar nefes kesti. Sırplar, sahasında ağırladığı Bulgaristan karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenik duruma düştü. Dusan Tadic, harika bir performans sergilediği karşılaşmada 82. dakikada Babic’e asist yaptı ve mücadele 2-2 sonuçlandı. Macaristan’ın da Karadağ’ı 3-1 mağlup etmesiyle birlikte Sırbistan, EURO 2024’e katılmayı başardı. Karşılaşma öncesinde soyunma odasında arkadaşlarına müthiş bir motivasyon konuşması yapan Tadic, karşılaşmanın ardından ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı Tadic, Sırpları EURO 2024e taşıdı

'BACAKLARIMIZ TİTREDİ!'

24 yıl sonra Avrupa Şampiyonası’nda olduğumuz için mutluyum. Taraftarları gereksiz yere strese soktuğumuz için kendimi kötü hissediyorum. Bu tür maçları oynamak zordur. Hata yapmamak için endişeliydik. Gol yedikten sonra stres oldu ama bu normal. Başardığımız şeyle gurur duymalıyız. Hedefimize ulaştık ve önemli olan da buydu. Özellikle Karadağ’ın diğer maçta öne geçmesi, bizim için ağır oldu. İkinci yarıya korkarak başladık ve yediğimiz gol, bacaklarımızı titretti!

'ASLA TATMİN OLMAM'

“Her şeye rağmen karakter sahibi olduğumuz gösterdik. Uzun yıllar sonra elemeleri geçmek harika bir şey. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Onlar gibi biz de gergindik. Umarım sonraki maçlarda onları kızdırmayız. Üst üste Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edeceğiz. Ben asla tatmin olmam. Bu benim karakterim, kibir değil. Yaşınız ne olursa olsun daha fazlasını istiyorsunuz. EURO 2024’e gidiyoruz ve orada neler yapabileceğimizi göstereceğiz.”

 

Fenerbahçenin yıldızı Tadic, Sırpları EURO 2024e taşıdı

YORUM YAZ