MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Livakovic göz doldurdu!

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Dominik Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı’nda çıktığı son 2 maçta kalesine gelen 5 şutta da gole izin vermedi. Yıldız file bekçisi, ülkesinden formda ve moralli bir şekilde dönüş yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Livakovic göz doldurdu!

Sarı-Lacivertliler, Dominik Livakovic transferiyle uzun yıllar sonra kaleyi yabancı bir isme teslim etme kararı almıştı. Hırvat file bekçisi, ağrıları nedeniyle Ankaragücü karşısında riske edilmeyip yedek soyunmuştu. Livakovic, henüz Sarı-Lacivertli formayı giymese de Hırvatistan Milli Takımı’nda çıktığı iki maçtaki performansıyla göz doldurdu. EURO 2024 Elemeleri’nde Türkiye ile aynı grupta yer alan Hırvatlar ilk olarak Letonya’yı 5-0 mağlup etti. Livakovic, bu karşılaşmada 3 kurtarışa imza attı. Hırvatistan, önceki gün ise Ermenistan deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü.

Haberin Devamı

Siftah Antalya maçında

28 yaşındaki kaleci, bu mücadelede ise kalesine gelen 2 şutta da başarılı oldu. Dominik Livakovic böylece Milli görevden 2 galibiyet ve gol yemeden moralli bir şekilde dönüş yaptı. Fenerbahçeli taraftarlar şimdi merakla Hırvat file bekçisinin kulüpte göstereceği performansı bekliyor. Livakovic’in pazar günkü Antalyaspor maçında eldivenleri giyip siftah yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçenin yeni kalecisi Livakovic göz doldurdu

YORUM YAZ