MENÜ

Fenerbahçeli Miguel Crespo: Gol sevincimdeki mesaj kendimeydi

Sarı-Lacivertliler'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken takımda kalan ve bugün Nordsjaelland zaferinde perdeyi açan Miguel Crespo kulaklarını kapatarak yaptığı gol sevinci hakkında konuştu.

Fenerbahçeli Miguel Crespo: Gol sevincimdeki mesaj kendimeydi

UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Fenerbahçe ilk maçta Danimarka'nın güçlü ekibi Nordsjaelland'la karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken Kanarya'ya 3 puanı getiren golleri; Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz attı.

Haberin Devamı

Günler önce takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, transferin son gününde Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'la görüşen Portekizli orta saha bugün maça ilk 11'de başladı. 24. dakikada da şık bir kafa golü atan 27 yaşındaki futbolcu gol perdesini açtı.

Son düdüğün ardından mutlu olduğu görülen Crespo, "Bireysel olarak bugünkü performansımdan dolayı muyluyum. Çalışmalarımı sıkı bir şekilde sürdürüyorum. Hocamız da bugün bana şans verdi. Takımıma gol atarak yardım edebildiğim için mutluyum" dedi.

Kulaklarını kapatarak yaptığı gol sevinci hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, "Kimseye mesaj vermedim. Kendime bireysel bir mesajdı, sadece işime odaklandığımı göstermek içindi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Miguel Crespo: Gol sevincimdeki mesaj kendimeydi

YORUM YAZ