MENÜ

Fenerbahçe'den yeni sezon forma sürprizi! Başakşehir maçında...

Başakşehir'le Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe'den yeni sezon forma sürprizi geldi.

Fenerbahçe'den yeni sezon forma sürprizi! Başakşehir maçında...

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Başakşehir Türkiye Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2023 Türkiye Kupası finali şifresiz kanalda mı canlı yayınlanacak?

Bu akşam Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak Fenerbahçe-Başakşehir Türkiye Kupası final maçı ATV'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği finalle ilgili tüm detaylar anbean fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe-Başakşehir muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Luan Peres, İsmail Yüksek, Zajc, Arda, İrfan Can KahveciValencia, Batshuayi
Başakşehir: Muhammed, Şener, Duarte, Touba, Lucas Lima, Berkay, Biglia, Deniz Türüç, Keny, Januzaj, Figueiredo

Türkiye Kupası'nı daha önce en son 2013 senesinde kazanan, 2018'de de finalde Akhisarspor'a mağlup olan Fenerbahçe, 10 yıllık kupa hasretine İzmir'de son vermeye çalışacak. Sarı-lacivertliler, İzmir'de daha önce 2006 ve 2009'da Atatürk Stadı'ndaki finallerde Beşiktaş'a 3-2 ve 4-2 yenilerek kupayı kaybetmişti. Tarihinde üçüncü kez finale çıkacak Başakşehir ise 2011'de Beşiktaş'a, 2017'de Konyaspor'a seri penaltılarla yenilip kupadan olmuştu. Fenerbahçe'nin eski futbolcu, sportif direktör ve teknik direktörlerinden Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir, 2020'de Süper Lig'de ilk kez şampiyon olmuştu.

Yeni sezon forma sürprizi

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupas finalinde Başakşehir'le kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'den final maçına özel sürpriz geldi. Sarı-Lacivertli ekibin, Başakşehir maçındaki final mücadelesine 2023-2024 sezonunda giyeceği çubuklu forma ile çıkacağı aktarıldı. 

Sarı-lacivertliler, bu maça yeni sezonda giyeceği çubuklu formasıyla çıkacağını duyurdu. Final maçında ilk kez görücüye çıkacak formanın maçın hemen ardından Fenerium mağazalarında satışa çıkacağı açıklandı.

Fenerbahçeden yeni sezon forma sürprizi Başakşehir maçında...

YORUM YAZ