MENÜ

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi! Gözler yıldız oyuncuda

Şimdiye kadar Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde transferlerini bitiren Fenerbahçe, transferin son gününde büyük bir sürpriz yapabilir. Sarı-lacivertli ekip dünya yıldızı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi! Gözler yıldız oyuncuda

Ara transfer döneminde Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, son gün hedefindeki dünya yıldızını kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli yönetim transferin son gününde ezeli rakibinin de istediği dünya yıldızını kiralamak istiyor. İşte Fenerbahçe'deki transfer operasyonunun detayları...

MAÇLAR 1 HAFTA KAYDIRILDI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı etki yaratan deprem nedeniyle tüm spor müsabakalarının ertelenmesinin edilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), liglerin 17 Şubat'ta yeniden başlayacağını açıkladı.

TFF’nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

10, 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanması planlanan Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmaları 17, 18, 19 ve 20 Şubat tarihlerine ertelendi.

İŞTE F.BAHÇE-KONYA MAÇININ TARİHİ

Dün oynanması gereken Ümraniyespor - Adana Demirspor, Giresunspor - Kayserispor ve Fenerbahçe - Konyaspor maçları ise takip eden hafta içinde 21, 22 ve 23 Şubat tarihlerinde oynanacak. Süper Lig'in 24 ve 25'inci hafta müsabakaları ile 1'inci Lig'in 27'nci hafta müsabakalarının planlamaları ise daha sonra yeniden yapılacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE TRANSFER MESAİSİ

Ülkede deprem yaralarının sarılması devam ederken takımlar bir yandan da sezonun geri kalanına hazırlanıyor. Fenerbahçe'de de iki ismin transferi için yoğun mesai sürüyor. 

İSAK VURAK KİRALANDI

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki oyuncusu İsak Vural, İsveç ekibi Hammarby'ye kiralandı.

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi Gözler yıldız oyuncuda

İsak vural, futbola Hammarby altyapısında başlamnıştı ve 2018 yılında Benfica'ya transfer olmuştu.

RON JANS'TAN OOSTERWOLDE AÇIKLAMASI

21 yaşındaki sol beki Twente’de A Takım’a çıkaran teknik direktör Ron Jans'a sorduk. Jans da eski öğrencisini, FANATİK'e anlattı.

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi Gözler yıldız oyuncuda

 

Eski oyuncusundan övgüyle bahseden deneyimli teknik adam, "Fiziksel anlamda çok güçlü, hızlı ve uzun boylu. Modern bir bekte olması gereken tüm özelliklere sahip. Hem sol bek hem de kanat beki olarak oynayabiliyor. Topla dar alanda çok etkili ve hızıyla kendisine avantaj sağlayabiliyor. Dinamik bir futbolcu. Sol ayağını da etkili kullanabiliyor" dedi.

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi Gözler yıldız oyuncuda

 

Oosterwolde'nin Türkiye'de başarılı olacağına inandığını belirten Jans, "Öncelikle Fenerbahçe’ye gittiği için onun adına mutluyum. İtalya’da Serie B, bence onun için yeterli bir seviye değildi. Şu an Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde oynayacak. Daha yukarıya çıkmak ve ikinci adımı atmak adına iyi bir hamle yaptı. Elbette Fenerbahçe’de bir alışma süreci geçirecek. Ne kadar süre alacak bilmiyorum ancak sakatlık yaşamaz ve kendisine güvenirse, Türkiye’de başarılı olur. Çünkü Avrupa’da yüksek seviyede oynayabilecek potansiyele sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ONUR BULUT ISRARI SÜRÜYOR
Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Onur Bulut'ta dün yeni gelişmeler yaşandı. 28 yaşındaki sağ bek, Kayserispor ile sezon sonunda bitecek olan kontratını 3 yıl daha uzattı. Kayserispor, yeni sözleşmesini TFF'ye bildirdiği tecrübeli savunmacıya ardından da Fenerbahçe ile transfer görüşmesi için izin verdi.

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi Gözler yıldız oyuncuda

Onur'un sarı-lacivertli ekibe gelmeye hazır olduğu öğrenildi. Bu arada iki kulüp arasındaki anlaşmanın da sağlanmak üzere olduğu kaydedilirken bu transferin gerçekleşmesi halinde Kayserispor'un Mame Thiam'dan kalan 1.75 milyon Euro borcunun da silineceği ifade edildi.

Haberin Devamı

SON GÜN ZIYECH İHTİMALİ

Sarı- Lacivertliler, son günde ise Chelsea’li Hakim Ziyech için girişim olabilir. Faslı yıldızın ismi Beşiktaş ile de anılıyor.

Fenerbahçe’den transferde son gün hamlesi Gözler yıldız oyuncuda

 

YÖNETİM KİRALAMAK İSTİYOR

Yönetim, başarılı hücum oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor. Ziyech, İngiliz ekibinden ayrılmak istese de Chelsea menajeri Graham Potter öğrencisinin kalmasından yana.

YORUM YAZ