MENÜ

Fenerbahçe'de King'den Ronaldo itirafı!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında Twente'yi deplasmanda Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 yenmesinin ardından konuşan King, kendisine yapılan Ronaldo benzetmesine ilginç bir yanıt verdi. Maçın önemli isimlerinden kaleci İrfan Can Eğribayat da konuştu.

Fenerbahçe'de King'den Ronaldo itirafı!

Twente karşısında oyuna sonradan dahil olan King, kazandırdığı penaltıyla galibiyette önemli bir rol oynadı. Maçın ardından sol taraftan yaptığı koşuyla Ronaldo'ya benzetilen King'den yanıt geldi. Müsabakanın başarılı isimlerinden İrfan Can Eğribayat da açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maça sonradan dahil olarak yaptırdığı penaltıyla Fenerbahçe'nin galibiyetine önemli bir katkı sunan King, maçın ardından konuştu. King'in maç içindeki genel performansı da seyircilerden alkış aldı. King, kendisine sorulan 'Kanatta, Ronaldo'yu mu gördük?' sorusuna, 'Beni, Ronaldo'yla kıyaslamayın. O, çok üst bir seviye. O, bir GOAT!' açıklamasında bulundu.

'Ortalığı karıştırmaya çalıştılar'

İrfan Can Eğribayat, maçın ardından şu ifadeleri kullandı: "Çok önemli bir maçtı, ülke puanı açısından da önemliydi. Rakip oyuncular ortalığı karıştırmaya çalıştılar. Futbol olarak yenemeyince, ilk maçtaki gibi kart olsun diye düşündüler. Tepki vermedik, sadece ilk maçın skorunu söyledim, 5-1. işareti yaptım."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Kingden Ronaldo itirafı

 

YORUM YAZ