MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ültimatom! 'Bizi etkilemesine izin vermeyelim'

Eylül, Ekim ve Kasım... Peş peşe 3 ay yaşanan Milli mesai sonunda bitti. Öğrencileriyle bir toplantı yapıp, Mart ayına kadar Milli mesai olmadığını hatırlatan İsmail Kartal futbolcularına ültimatom vermeyi ihmal etmedi. Tecrübeli çalıştırıcı, takımına yaptığı konuşmada oldukça net ifadeler kullandı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ültimatom! 'Bizi etkilemesine izin vermeyelim'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Milli ara sonrasın futbolcularının motivasyonunu en yüksek noktada tutmanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda futbolcularına yönelik net bir konuşma yapan Kartal, futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekibin kanat bölgesinde yaşanan müthiş rekabet, İsmail Kartal için tatlı bir telaş yaratabilir. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Kanatlarda müthiş rekabet

Sarı-Lacivertliler’de solda Dusan Tadic, sağda ise İrfan Can Kahveci ilk 11’in düzenli isimleri oldu. Bunun en önemli nedenlerinden biri de yaşanan sakatlıklardı. Ancak Karagümrük maçıyla birlikte kanatlarda rekabet tavan yapacak. Cengiz Ünder, Emre Mor ve Joshua King iyileşerek takımla çalışmalara başladı. Bu oyuncuların dönmesi, İsmail Kartal’ın elini fazlasıyla güçlendirecek. 5 futbolcunun rekabetinin yanı sıra şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Ryan Kent de hocasından forma bekliyor.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan ültimatom Bizi etkilemesine izin vermeyelim

'Etkilemesine izin vermeyelim'

Fenerbahçe, sezona erken başladı ve iki kulvarda birden mücadele etti. Bunun yanı sıra eylül, ekim ve son olarak da bu ay Milli mesai haftaları yaşandı. Birçok futbolcu, ülkeleri için ter döktü. İsmail Kartal’ın, özellikle Milli dönüşlerde yaşanan motivasyon kaybının önüne geçmek için öğrencilerine bir konuşma yaptığı kaydedildi. Mart ayına kadar Milli maç olmadığını hatırlatan başarılı teknik adamın, “Hepiniz ülkelerinize gidip görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirdiniz. Hiçbirinizin sakatlık yaşamaması da hepimizi mutlu etti. Artık herkesin buraya odaklanmasını istiyorum. Milli görev dönüşlerinde motivasyon kayıpları yaşanabiliyor. Bunun bizi etkilemesine izin vermeyelim” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartaldan ültimatom Bizi etkilemesine izin vermeyelim

‘Kayıpsız devam edelim’

Sezona büyük hedeflerle ve son derece başarılı bir şekilde başladıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcının, “Şimdi emin adımlarla bu hedefler doğrultusunda yürümüye devam etmeliyiz. Yine yoğun bir fikstür bizi bekliyor. Hem lig hem de Konferans Ligi’nde peş peşe zorlu maçlara çıkacağız. Kalitemiz ve inancımızı sahaya yansıtarak tüm kulvarlarda kayıpsız yolumuza devam edelim” şekilde konuştuğu kaydedildi.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçede İsmail Kartaldan ültimatom Bizi etkilemesine izin vermeyelim

YORUM YAZ