MENÜ

Fenerbahçe'de büyük operasyon! Yıldız oyuncu ile görüşme

Fenerbahçe, transfer döneminde yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yeniden kolları sıvadı. Golcü oyuncunun ülkesinden birçok talip olsa da önceliği Avrupa’da kalmak. Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda boşa çıkacak olan tecrübeli oyuncunun işini şimdiden bitirmek için harekete geçiyor.

Fenerbahçe'de büyük operasyon! Yıldız oyuncu  ile görüşme

Sarı-Lacivertliler, sezonu çifte kupayla kapatmak için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Yönetim ise bir yandan takıma bu yolda elinden gelen desteği verirken, diğer yandan kadroyu güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

JESUS'TAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

Samet Akaydın’la yola devam

29 yaşındaki stoper, Başakşehir maçında yaptığı büyük hatayla takımının gol yemesine neden olmuştu. Samet Akaydın, bu hatasının dışında, son haftalarda performansında da düşüş yaşadı. Serdar Aziz, ilk 11’e dönmek için büyük bir hırsla çalışıyor. Ancak Jesus’un, her şeye rağmen Samet’ten vazgeçmeye niyeti yok. Portekizli teknik adamın, öğrencisinden genel anlamda memnun olduğu ve İstanbulspor karşılaşmasında da formayı kendisine vereceği öğrenildi.

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

King dönüyor Batshuayi şüpheli

Fenerbahçe, son haftalarda ligde iyi sonuçlar alsa da peş peşe yaşanan sakatlıklar moralleri bozmuştu. Altay büyük ihtimalle sezonu kapatırken, Zajc’ın sahalara dönmesi 1 ayı bulabilir. Ancak güzel haberler de var. Takımla antrenmanlara başlayan Joshua King, pazartesi günü İstanbulspor ile oynanacak maçın kadrosunda yerini alacak. Bireysel program uygulayan Batshuayi’nin durumuna ise bugünkü antrenmanda bakılacak. Belçikalı oyuncunun en kötü ihtimalle 29 Nisan’daki Sivas maçına yetişmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

İzin bitiyor yeniden top başı

Jorge Jesus, Başakşehir galibiyetinin hemen ardından İstanbulspor maçının hazırlıklarını önceki gün başlatmıştı. Portekizli teknik adam, antrenmanın ardından ise öğrencilerine 1 günlük bayram izni müjdesi vermişti. Sarı-Lacivertliler’de yerli oyuncular dünü aileleriyle bayramlaşarak geçirirken, yabancı futbolcular da dinlenme fırsatı buldu. Pazartesi günkü İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıkları, bugün yapılacak antrenmanla kaldığı yerden devam edecek.

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

Hedef Lucas Moura...

Fenerbahçe, Tottenham’ın sözleşme yenilemeyeceğini açıkladığı Sambacı’yı ocak ayında kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf etmişti. Ancak İngiliz ekibi, Moura’yı sezon sonunda bedavaya kaybetme pahasına oyuncuyu bırakmayınca transfer gerçekleşmemişti. Yönetim, yıldız futbolcuya yeni sezonda Çubuklu formayı giydirmek için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertli yetkililerin önümüzdeki günlerde Londra’ya giderek Lucas Moura’nın temsilcileriyle bir araya gelmeyi planlıyor.

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

Başka rakip çıkmadan...

Haberin Devamı

30 yaşındaki oyuncuya ülkesi Brezilya’dan birçok talip var. Ancak Sambacı’nın önceliğinin Avrupa’da kalmak olduğu, bu nedenle ülkesinden gelen tekliflere sıcak bakmadığı belirtildi. Avrupa’dan ise en ciddi talip şu anda Fenerbahçe. Sarı-Lacivertliler, başka rakipler çıkmadan işi bitirmek istiyor.

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

3 takımda oynadı

Sao Paulo altyapısından yetişen yıldız futbolcu, 2013’te 40 milyon Euro’ya PSG’ye imza attı. Lucas Moura, 2018 ‘den beri ise 28.5 milyon Euro’ya transfer olduğu Tottenham’da görev yapıyor. 30 yaşındaki oyuncu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. Brezilyalı futbolcu, bu sezon İngiliz ekibinde fazla şans bulamadı, 16 maçta 370 dakika süre aldı ve skor katkısı yapamadı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçede büyük operasyon Yıldız oyuncu  ile görüşme

YORUM YAZ