MENÜ

Fenerbahçe'de Ali Koç, takıma garanti verdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak kongreyle ilgili futbolcularına garanti verirken hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceklerinin altını çizdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç, takıma garanti verdi!

Başkan Ali Koç, önceki gün Divan Kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda, “2 Nisan’da canımızdan çok sevdiğimiz Fenerbahçe için bir karar alacağız. Ligden çekilirsin, çekilmezsin. Ama alınacak o kadar karar var ki, bunu beraber yapmalıyız. Biz bunların ekonomik ve hukuki boyutlarını sizlere anlatacağız” demişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ali Koç, takıma garanti verdi

Takıma garanti verildi!

Futbol takımının da gelişmeleri yakından takip ettiği ve durumun ne olacağı konusunda soru işaretlerinin bulunduğu konuşuluyordu. Başkan Koç’un, Samandıra’ya giderek çalışmalarını sürdüren teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret ettiği bildirildi. Gelinen noktayla ilgili olarak detaylı bir bilgi veren Koç’un, hem nabız yoklaması yaptığı hem de futbolcuların bu süreçte hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceklerinin garantisini verdiği bildirildi.

Fenerbahçede Ali Koç, takıma garanti verdi

Livakovic'e tam destek!

Trabzonspor deplasmanında çıkan olaylardan en çok hasar olan oyuncuların başında Dominik Livakovic gelmişti. Maç sırasında su yağmuruna tutulan, gelen bir yabancı madde sonrası yüz bölgesinde kanama meydana gelen Livakovic, sahaya giren taraftarların da saldırısına uğramıştı. Olaylardan fazlasıyla etkilenen ve ayrılma ihtimalini de seçenekler arasına koyduğu iddia edilen Hırvat file bekçisi ile teknik direktör İsmail Kartal’ın özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Kartal’ın bir kez daha geçmiş olsun dediği Livakovic’e, “Bu tür ortamlara alışmak zorundayız. Bizler, her zaman yanındayız. Bundan sonraki süreçte işine odaklanmaya çalış. Çünkü sen bu takımın çok önemli parçalarından birisin” dediği ifade edildi.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

İZLE - Ronaldo fırtınası: 24 dakikada hat-trick!
YORUM YAZ