MENÜ

Fenerbahçe yöneticileri afet bölgesine gitti

Fenerbahçe yöneticileri, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen deprem felaketinin ardından afet bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fenerbahçe yöneticileri afet bölgesine gitti

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ili etkileyerek ülkeyi yasa boğan deprem faciası yüreklerde derin yaralar açtı.

Afet bölgesindeki vatandaşların yanında olan ve ihtiyaçların karşılanması, yaraların sarılması için çalışmalar yapan Fenerbahçe, bu misyonunu sürdürüyor.

Bu kapsamda Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin ve Bekir İrdem, afet bölgesinde depremin yol açtığı yıkımla ilgili çeşitli incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gitti.

AFET BÖLGESİNDE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNULDU

İlk ziyaretini Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’na yapan yöneticiler, burada Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ile görüştü. Yöneticiler daha sonra Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde kurulan koordinasyon üssünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yla bir araya geldi.

Yöneticiler, bu ziyaretler esnasında bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve bu zor günlerin birlik ve dayanışma içinde atlatılacağını belirterek gereken ihtiyaçların karşılanması için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tüm imkanlarıyla seferber olduğunu hatırlattı.

ÇADIR KENT ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretlerin ardından Kahramanmaraş merkezde depremin yol açtığı yıkımla ilgili incelemelerde bulunan yöneticiler daha sonra AFAD yetkilileriyle birlikte çadır kent bölgesine gitti.

12 Şubat Stadyumu’nda kurulan çadır kentte incelemelerde bulunan yöneticiler, depremzedelerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ