MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan oyuncularına tebrik! 'Plana sadık kaldılar, çeyrek finaldeyiz'

İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde Saint Gilloise'e 1-0 mağlup olmalarına rağmen çeyrek finale çıktıkları için mutlu olduğunu dile getirdi. Oyuncularını tebrik eden Fenerbahçe'nin teknik patronu, "Oyuncularımız plana sadık kaldı. Kaybetmemize rağmen turu geçtik, çeyrek finaldeyiz. Oyuncularımı kutluyorum" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan oyuncularına tebrik! 'Plana sadık kaldılar, çeyrek finaldeyiz'

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Saint Gilloise'e 1-0 mağlup oldu. Ancak buna rağmen Sarı-Lacivertli ekip çeyrek final biletini alan ekip olmayı başardı.

Haberin Devamı
İsmail Kartal'dan Süper Kupa açıklaması: Geniş bir takvimde maça çıkmayı isteriz

'Kazanarak turu geçmek istiyorduk ama...'

Mücadelenin ardından da Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçını düşündüklerini kaydeden başarılı hoca, "İki aşamalı maçlar olduğu için ilk maçta çok güzel bir strateji ortaya koyduk. İlk maçta istediğimizi aldık. Bugün de aynı ciddiyetle maça başladık. Oyuncularımız plana sadık kaldı. İkinci yarıya rakip daha istekli, arzulu başladı. Beklemediğimiz bir goldü. Kazanarak turu geçmek istiyorduk ama sakat oyuncularımız var, bunları düşünerek ve hafta sonundaki maçı düşünerek bir plan üzerinden oynadık. Kaybetmemize rağmen turu geçtik, çeyrek finaldeyiz. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartaldan oyuncularına tebrik Plana sadık kaldılar, çeyrek finaldeyiz

'Mert Hakan'ın durumuna bakacağız'

Haberin Devamı

Mücadelenin son anlarında sakatlanan Mert Hakan Yandaş'ın durumuna da değinen Kartal, "Mert Hakan'ın hafta içinde kasığında ufak sorunu vardı. Hatta onu doktorla konuştuğumuzda 1-2 gün dinlendirdik. Bugün doktorla yaptığımız konuşmada bir sorun olmadığını, daha iyi olduğunu söyledi. Arka adalesinde çekme oldu. Bakacağız, ne derecede olduğunu şu an bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZ