MENÜ

Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası Felipe Melo'dan paylaşım!

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Felipe Melo, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesine neden olan Sevilla ile rövanş maçı sonrası bir paylaşım gerçekleştirdi.

Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası Felipe Melo'dan paylaşım!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla ile karşı karşıya geldi. İlk maçta deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, rövanş maçını 1-0 kazansa da UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmek durumunda kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası Felipe Melodan paylaşım

Fenerbahçe'nin bu yenilgisi sonrası Galatasaray'ın eski yıldızlarından Felipe Melo da bir paylaşım gerçekleştirdi.

DERBİYE DAMGA VURMUŞTU

Geçtiğimiz hafta arasında Brezilya'nın en büyük derbisi olarak gösterilen karşılaşmada Vitor Pereira'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Flamengo ile Felipe Melo'nun formasını giydiği Fluminense, Guanabara Kupası Finali'nde karşı karşıya geldiler. Fluminense'in 2-1 kazandığı maçın son anlarında iki takım oyuncuları arasında bir kavga çıkmıştı. Çıkan kavgaya dahil olan isimlerden biri de Felipe Melo'ydu.

Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası Felipe Melodan paylaşım

Flamengolu Gerson'un yere düşen Giovanni'ye tekme atmasının ardından Melo büyük tepki gösterdi. Bu andan itibaren iki takım oyuncuları arasında büyük bir kavga çıktı. Felipe Melo, rakip oyuncularla girdiği bu kavganın ardından kırmızı kartla cezalandırıldı. Saha kenarına doğru yönelen Melo, Flamengolu taraftarlarla da tartıştı. Felipe Melo uzun süre sahadan çıkmamakta direndi. VAR kontorlünün ardından kırmızı kart kararı geçerli sayıldı. Bir süre daha sahada hakemle tartışan tecrübeli oyuncu takım arkadaşları tarafından zor sakinleştirildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN SEVILLA MAÇI SONRASI PAYLAŞIM

2011-15 yılları arasında Türkiye'de Galatasaray forması giyen Felipe Melo, Türk futboluna ilişkin sıkça yaptığı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi sonrası Brezilyalı yıldız, eski takımı Galatasaray'ı öne çıkaran ifadeler kullandı.

Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası Felipe Melodan paylaşım

Instagram hesabı üzerinden 'En büyük Cim Bom' ifadesiyle bir story paylaşan Felipe Melo; bu paylaşımda sözlü olarak, "Avrupa'da sadece Galatasaray şampiyon oldu. Anlıyor musunuz? En büyük Cim Bom" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ