MENÜ

Fenerbahçe kenetlendi

Sarı-Lacivertliler, Adana Demir deplasmanında kritik bir puan kaybı yaşadı ancak hakem Ali Palabıyık’ın yönetimi, camiayı tam anlamıyla kenetledi. Yönetim dün olağanüstü toplandı, ardından TFF'nin Riva'daki binasına çıkarma yapıldı. Ali Koç, "Acilen VAR seviyesinde yabancı hakem olmalı" dedi. Jesus, dünkü idmanda öğrencilerine, “Siz işinize odaklanın” dedi. Portekizli hoca, FB TV’deki açıklamasında ise, “Mağdur olduk” diye konuştu.

Fenerbahçe kenetlendi

Fenerbahçe için Adana Demirspor deplasmanının beklendiği gibi zorlu geçti. Sarı-Lacivertliler, evinde hiç yenilmeyen rakibine karşı birçok pozisyon buldu ancak sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maça damga vuran olay ise hakem Ali Palabıyık’ın yönetimi oldu.

Haberin Devamı

CAMİA KENETLENDİ

Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmanın ardından Palabıyık’ın taraflı kararları gerekçesiyle tam anlamıyla kenetlendi. Taraftarlar, sosyal medyada birlik oldu, yönetimin alacağı radikal kararların arkasında duracakları mesajları verildi. Camia içinde yönetime muhalif olan kesim de benzer bir yol izledi.

Fenerbahçe kenetlendi

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Sonraki seçimde aday olacağını açıklayan Saadettin Saran, “Hata her zaman var ama son dönemde izahı olmayan şeyler yaşandı. Herkes Fenerbahçe’nin olmadığı ligin kaç para edeceğini düşünmeli. Bu böyle devam edecekse, herkes bunu düşünmeli” dedi. 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ise Adana Demirspor maçının hakemleriyle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

'ALİ PALABIYIK KADIKÖY'E GİREMEZ'

Fenerbahçe'de bugün düzenlenecek 'olağan' Yüksek Divan Kurulu, 'olağanüstü' geçebilir. Sarı-Lacivertliler'de yönetim dün acil şekilde toplandı. Yapılan görüşmede Adana Demirspor-Fenerbahçe mücadelesindeki hakem kararlarının yanı sıra son dönemde yaşanan hatalar masaya yatırıldı. Başkan Ali Koç ve yöneticiler, bundan sonra izlenecek yol haritası hakkında fikir alış verişinde bulundu. Sarı-Lacivertli Yönetim, toplantının ardından soluğu TFF'nin Riva'daki binasında aldı.

Fenerbahçe kenetlendi

Çıkışta açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, "Herkes yaşananları gördü. Tartışacak bir şey yok. Şöyle bir öneride bulunduk; federasyon Dünya Kupası arasında VAR'a yabancı hakem olur mu, bunu irdeledi. Yaptıkları temaslarda arzu ettiğimiz çözümleri çıkartamadılar. Ama şurada 15 hafta kalmışken VAR'a yabancı hakem gelsin dedik. Bunu yapabilirler mi bilmiyoruz. Ali Palabıyık bir daha maç alır mı bilemem ancak kariyeri boyunca, bizim yönetimimizde Kadıköy'e bir daha giremez. İnsanın olduğu yerde hata olur ama ne hikmetse bir takımın aleyhine, bir takımın lehine işlemektedir. Acilen VAR seviyesinde en azından bu sezon yabancı hakem getirilmeli. Yunanistan, Suudi Arabistan getiriyorsa, bizim neyimiz eksik" ifadelerini kullandı.

JESUS İDMANDA TAKIMI ETRAFINA TOPLADI

Saha dışında bunlar yaşanırken Jorge Jesus da oyuncularının saha içinde kalmalarını ve motivasyonun bozulmamasını sağlamak için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam, dün başlayan Konyaspor maçı hazırlıklarında antrenman öncesi öğrencilerini etrafına topladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kenetlendi

Tecrübeli hoca, “Hepimizin canı yandı. Ancak zirveyle aramızdaki 6 puanlık farkı kapatacak güçteyiz. Taraftarlarımızın desteği ile bu zorluğu da yeneriz. Yeter ki sizler işinize, yani saha içine odaklanın. Yapılması gerekenleri yönetim zaten yapar” ifadelerini kullandı.

'ADİL İLERLERSE LİDER OLURUZ'

Jorge Jesus daha sonra ise FB TV’ye çıktı ve şu açıklamaları yaptı: Bizler mağdur olduk. Adaletsiz hakem kararları vardı. İki penaltımız verilmedi, VAR devreye girmeliydi. Görmediler değil, devreye girmediler! Fenerbahçe yara aldı. İyi maç çıkardık. Normal hakem yönetimi olsa kazanırdık. Her şey adil şekilde ilerlerse, biz zaten lider oluruz! Maç sonunda hakemin yanında çok oyuncu vardı. Onları uzaklaştırmak istedim, son pozisyondaki faulu söyledim ama bana kırmızı kart gösterdi. Nedenini bilmiyorum. Galatasaray’ın 6 puan gerisindeyiz, ligin bitmesine çok var. Her takım puan kaybediyor. Kulübün son maçtan kötü etkileneceğini düşünenler var ama bu olmayacak. En iyi şekilde devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

YORUM YAZ