MENÜ

Fenerbahçe, Dolmabahçe'den zirveye! Kartal, havlu attı...

Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanından 3-1’lik zaferle ayrıldı. Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski’nin golleriyle zafere ulaşan Sarı-Lacivertliler, 15 hafta sonunda 40 puanla Süper Lig’in zirvesindeki yerini korudu. Yeni yönetimi ve teknik direktörüyle lig yarışına tutunma maçına çıkan Beşiktaş, evinde Fenerbahçe’ye 3-1 kaybederek havlu attı. Tüpraş Stadı’ndaki şok sonuç sonrası 15 hafta sonunda Kartal’ın zirveyle olan farkı 14’e yükseldi.

Fenerbahçe, Dolmabahçe'den zirveye! Kartal, havlu attı...

Trendyol Süper Lig’de dün akşam 15. hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olan Fenerbahçe, Kara Kartal’ı 3-1’lik skorla devirmeyi başardı. Kanarya, bu sonuçla ligdeki puanını 40’a yükseltti ve zirvedeki yerini korumayı başararak taraftarını sevindirdi. Tüpraş Stadı’ndaki mücadeleye hızlı başlayan Kanarya, ilk golü 10. dakikada buldu.

Haberin Devamı

Ferdi aradan harika oynadı, Tadic aldığı topta derindeki Dzeko’yu gördü, geriden gelerek topa kale dibinde düzgün bir dokunuş yapan Boşnak futbolcu deplasmanda Kanarya’yı 1-0 öne geçirdi. 21’de Cenk Tosun, ceza sahası içi sağ çaprazında topu soluna çekmek isterken Samet Akaydın’ın müdahalesiyle yerde kaldı, hakem Atilla Karaoğlan tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Alex-Oxlade Chamberlain penaltıda hata yapmadı, topu filelerle buluşturdu.

Fenerbahçe, Dolmabahçeden zirveye Kartal, havlu attı...

Szymanski’den şık gol...

60’ta Bailly, ceza sahası içinde Szymanski’yi düşürdü, hakem Karaoğlan, VAR’da pozisyonu izleyerek penaltı noktasını gösterdi. 63’ Tadic penaltıda hata yapmadı, kaleci Mert’le topu ayrı köşelere gönderdi. Fenerbahçe, Dolmabahçe’de 2-1 öne geçti. 90+6’da İsmail’in net pasında Szymanski, ceza yayı üzerinden bekletmeden gelişine çok düzgün vurdu ve kaleci Mert’i avladı. Fenerbahçe, bu skorla Dolmabahçe’den önemli bir zaferle ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Dolmabahçeden zirveye Kartal, havlu attı...

Dzeko şov devam ediyor

Fenerbahçe’nin Boşnak yıldızı, dün akşam Beşiktaş karşısında da şovuna devam etti. Mücadeleye oldukça hırslı başlayan Dzeko, Dusan Tadic’in 10. dakikadaki asistini iyi değerlendirip golünü attı. Dzeko, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maçta 14 gol ve 6 asistlik performans yakaladı.

Fenerbahçe, Dolmabahçeden zirveye Kartal, havlu attı...

KARTAL HAVLU ATTI!

Teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay’ın getirilmesi sonrasında başkan değişimi yaşanan Beşiktaş’ta Hasan Arat dönemi başlamıştı. Takımdaki olumlu havanın, Fenerbahçe karşısında alınacak sonuçla taçlandırılması planlanıyordu ancak plan tutmadı. Beşiktaş, kendi evi Tüpraş Stadı’nda Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla kaybederek büyük bir yıkım yaşadı. Kartal, bu sonuçla Trendyol Süper Lig’de 15 hafta sonunda ligin zirvesinin 15 puan gerisinde kalarak taraftarını kahretti. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, ligin yarısına gelmeden havlu attı.

Fenerbahçe, Dolmabahçeden zirveye Kartal, havlu attı...

Cenk'in çabası yetmedi

Kara Kartal’ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, dün akşam Fenerbahçe karşısına Beşiktaş’ın gol umudu olarak çıktı. Ortaya koyduğu performansla zaman zaman Fenerbahçe savunmacılarını zorlayan Cenk, bir pozisyonda takımına penaltı kazandırdı. Chamberlian’ın golle taçlandırdığı pozisyon sonrasında Cenk, skoru artırmak için çok çalışsa da yetersiz kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Dolmabahçeden zirveye Kartal, havlu attı...

YORUM YAZ