MENÜ

Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye zehir zemberek sözler! 'Bir aptal'

Bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo, şu anki kariyerini Fluminense'de sürdürüyor. 40 yaşında olmasına rağmen son olarak Libertadores Kupası'nı kazanan Brezilyalı futbolcu, PSG forması giyen dünya yıldızı Kylian Mbappe hakkında olay sözler kullandı.

Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye zehir zemberek sözler! 'Bir aptal'

Bir dönem Galatasaray formasıyla taraftarın gönlüne taht kuran Felipe Melo, kariyerine Brezilya'da devam ediyor. Fluminense forması giyen tecrübeli futbolcu son olarak Libertadores Kupası'nı kazanarak bu başarıyı 3. kez tekrarladı. Melo, TNT Sports'a verdiği bir röportajda dünya yıldızı Kylian Mbappe hakkında zehir zemberek sözler kullandı.

Haberin Devamı

KUPAYI KAZANDI, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Güney Amerika'nın en büyüğünün belli olacağı maçta Fluminense ile Boca Juniors'ı 2-1 mağlup etti ve kupaya uzandı. Alınan bu şampiyonlukla birlikte Fluminense, tarihinde ilk ke Libertadores kazanmış oldu. 40 yaşındaki Felipe Melo, Fluminense'nin şampiyonluğu sonrası mutluluktan gözyaşları döktü. Kariyerindeki 3. Copa Libertadores şampiyonluğu kazanan eski Galatasaraylı Melo'nun duyguları dikkat çekti.

Felipe Melodan Kylian Mbappeye zehir zemberek sözler Bir aptal

YATAKTA POZ VERDİ

Felipe Melo, kariyerinde kazandığı 3 Libertadores Kupası ile yatakta poz verdi. O anları sosyal medyasından yayımlayan Brezilyalı futbolcu, kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

KUPALARLA DOLU KARİYER

Felipe Melo, kariyerinde 3. kez Libertadores şampiyonluğu yaşadı. İşte Melo'nun kariyerindeki kupalar:

Haberin Devamı

3 Süper Lig
2 Türkiye Kupası
3 Süper Kupa
2 Brezilya Lig Şampiyonluğu
2 Brezilya Kupası
3 Copa Libertadores
1 FIFA Konfederasyon Kupası

MBAPPE SÖZLERİ

Melo, PSG'de forma giyen Mbappe hakkında sert sözler kullandı. İşte Melo'nun sözleri;

"Mbappe bir aptal. Arjantin'i mahvetti ve sonra da onun üzerine gittiler. Dünya Kupası Finali'nde üç gol attı, Arjantin şampiyon oldu ve Messi dünyanın en iyisiydi. Hala öğrenmesi gereken çok şey var, Güney Amerika futbolu hakkında konuşamaz."

Felipe Melodan Kylian Mbappeye zehir zemberek sözler Bir aptal

"ÇENESİNİ KAPALI TUTMASI GEREKİYOR"

"Bana göre o üç ya da dört Ballon d'Or ödülü kazanacak harika bir oyuncu ama çenesini kapalı tutması gerekiyor. Avrupa'dan gelip burada oyuncu arıyorlar, Fransa'dan değil. Neyse ki ona karşı oynamak zorunda kalmadım, bu onun için mi yoksa benim için mi bir şans bilmiyorum."

Felipe Melodan Kylian Mbappeye zehir zemberek sözler Bir aptal

YORUM YAZ