MENÜ

Fatih Terim'li Panathinaikos, Lamia'yı farklı geçti: 0-5

Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu'nda Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, deplasmanda karşılaştığı Lamia'yı 5-0 mağlup etti.

Fatih Terim'li Panathinaikos, Lamia'yı farklı geçti: 0-5

Yunanistan Süper Lig Şampiyonlar Turu'nda Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, deplasmanda Lamia ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip, mücadeleden 5-0'lık sonuçla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Panathinaikos'u galibiyete taşıyan golleri; 23. dakikada Benjamin Verbic, 45. ve 57. dakikalarda Anastasios Bakasetas ile 54. ve 61. dakikalarda Fotis Ioannidis kaydetti.

Fatih Terimli Panathinaikos, Lamiayı farklı geçti: 0-5

Bu sonuçla Şampiyonluk Turu'nda oynadığı 6 maçta 5. kez galip gelen Panathinaikos, puanını 71'e yükseltti. Bu turdaki 6 maçını da kaybeden Lamia ise 34 puanda kaldı.

Fatih Terimli Panathinaikos, Lamiayı farklı geçti: 0-5

SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz gün Lamia maçı ve şampiyonluk yarışı konusunda açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Her rakibe saygı duyuyoruz, Lamia da diğer her takım gibi saygı duymamız gereken bir takım. Önce bu maçı kazanmak istiyoruz, sonra AEK'yi düşüneceğiz. Elbette fırsat yakalarsak ve her şey istediğimiz gibi giderse ona göre hareket edeceğiz. Ligde oynayacağımız son beş maçta çok ama çok güçlü bir Panathinaikos olacak. Eğer başarabilirsek, bunu hep birlikte başarmış olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ