MENÜ

Fatih Terim'in Panathinaikos'a imzasının ardından ortaya çıktı: Yunanistan'da sürpriz iddia

Efsane teknik adam Fatih Terim, sürpriz bir şekilde Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçti. Dün Yunanistan'a giderek antrenmana çıkan deneyimli çalıştırıcının imzasının ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Fatih Terim'in Panathinaikos'a imzasının ardından ortaya çıktı: Yunanistan'da sürpriz iddia

Yunanistan'ın Panathinaikos kulübüne imza atan Fatih Terim gündemi değiştirdi. Komuşu'da tecrübeli teknik adamın imzasıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularıyla ilk antrenmanında tanışma toplantısı yapan Fatih Terim, "Herkese iyi akşamlar. Her şey çok hızlı gelişti. İki gün önce başkan benimle görüştü ve bugün sizlerle birlikte antrenman yapıyorum. Birçoğunuzu tanıyorum, geri kalanları da zaman geçtikçe tanıyacağım" dedi.

1 PUAN FARKLA 2. SIRADA

Yunanistan Süper Ligi'nde geçen yıl normal sezonu lider bitiren Panathinaikos, play-off'ta şampiyonluğu AEK'e kaptırmıştı. Panathinaikos bu sezon ise 15 maçta topladığı 34 puanla lider PAOK'un 1 puan gerisinde 2. sırada.

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nde en son 2009-2010 sezonunda şampiyon olmuştu.

Fatih Terimin Panathinaikosa imzasının ardından ortaya çıktı: Yunanistanda sürpriz iddia

GÖREVDEN ALINDIĞINI BASINDAN ÖĞRENDİ

Haberin Devamı

Yunanistan'ın spor gazetelerinin manşetlerinde Panathinaikos'un başarılı Sırp teknik direktörü Ivan Jovanovic'in görevden alındığını basından öğrendiğine dair haberler yer aldı.

ACUN ILICALI ARACI OLDU

Stelyo Berberakis'in haberine göre; Yunan basınında Fatih Terim'in transferinde Acun Ilıcalı'nın büyük rolü olduğu belirtildi. Acun Ilıcalı, Yunanistan'da Survivor programını “Mr Survivor” adıyla SKAİ TV kanalına yapıyor. Kanalın ortağı ise aynı zamanda Panathinaikos'un sahibi Alafouzos.

Fatih Terimin Panathinaikosa imzasının ardından ortaya çıktı: Yunanistanda sürpriz iddia

EVDE BULUŞMA

İddiaya göre, geçen pazartesi günü İstanbul'a gelen Panathinaikos'un sahibi Yannis Alafouzos, Acun Ilıcalı ile evinde buluştu. Kısa bir süre sonra Fatih Terim de Acun Ilıcalı'nın evine geldi. Üçlünün yaptığı görüşmeler sonunda Fatih Terim'in Yunanistan'a transferi netlik kazandı.

Öte yandan Yunan basınında çıkan iddiaya göre; Acun Ilıcalı, Yunanistan’ın Volos kulübünü satın almayı da düşünüyor. Ilıcalı şu anda Hull City'nin sahibi konumunda. Bir ay öncesinde Acun Ilıcalı, İrlanda takımı Shelbourne'den çekildiklerini duyurmuştu.

Ilıcalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.

Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Haberin Devamı

Fatih Terimin Panathinaikosa imzasının ardından ortaya çıktı: Yunanistanda sürpriz iddia

YORUM YAZ