MENÜ

Fatih Terim'den anlamlı paylaşım: Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarım...

2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşan iki takımın o dönemde forma giymiş oyuncuları depremzedeler yararına düzenlenen maçta boy gösterdi. Gösteri karşılaşmasında güzel görüntüler ortaya çıkarken Fatih Terim'den bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Fatih Terim'den anlamlı paylaşım: Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarım...

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda karşılaşan Türkiye ve İsviçre milli futbol takımları, 15 yıl sonra tekrar bir araya geldi. 2008'de karşı karşıya gelen Türkiye ile İsviçre'nin o dönemde forma giymiş milli oyuncuları bu kez depremzedeler için sahaya çıktı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA AYRILIK

GELİRLER DEPREMZEDELERE

Replay 2008 adı altında İsviçre'nin Lozan kentinde oynanan maçın ve etkinliklerin geliri, öncelikle Hatayspor’un altyapısı olmak üzere deprem bölgesinde zarar gören futbol altyapı tesislerine aktarılacak. Gelirler sportif depremzedelere gidecek.

VOLKAN DEMİREL'DEN ANLAMLI GOL

Mücadelede güzel görüntüler ortaya çıktı, dostluk kazandı. İsviçre 2-0 öne geçti, son 15 dakika kala Arda Turan, Türk asıllı İsviçreli futbolcu Kubilay Türkyılmaz'la forma değiştirdi. Önce Semih Şentürk şık golüyle bizi umutlandırdı, ardından son dakikada da hakemin penaltı kararı sonrasında depremi en derinden yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel beyaz noktanın başında hata yapmadı ve skor 2-2'ye geldi.

Haberin Devamı

Fatih Terimden anlamlı paylaşım: Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarım...

EFSANELER KADRODA

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yapacağı Türkiye'de Hamit Altıntop, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Arda Turan, Emre Aşık, Semih Şentürk, Servet Çetin, Tolga Zengin, Ayhan Akman, Tümer Metin, Nihat Kahveci, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Ümit Karan ve Ahmet Dursun gibi oyuncular yer aldı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

FATİH TERİM'DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyonla ilgili bir video ve açıklama metni yayınladı.

Terim, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarımla çok anlamlı bir amaç uğruna bir aradaydık.

Fatih Terimden anlamlı paylaşım: Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarım...

İlk andan itibaren tüm anıların canlı kaldığını görmek beni çok mutlu etti. Yine de şunu söylemem gerekir ki, hiç bu kadar sık oyuncu değiştirmek zorunda kalmayı beklemiyordum 😀.

Parçası olmaktan mutluluk duyduğum bu özel gün vesilesiyle, yaşadığımız deprem felaketinde desteklerini bizden esirgemeyen İsviçreli dostlarımıza ve Lozan’daki bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Fatih Terimden anlamlı paylaşım: Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarım...

YORUM YAZ