MENÜ

Fatih Terim, Panathinaikos'ta ilk maçını kazandı: Nefes aldırdı, dominant...

Panathinaikos'un teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim, yeni takımıyla ilk maçına PAS Giannina karşısında çıktı. Seyircisiz oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanırken Yunan basını tecrübeli teknik adama geniş yer ayırdı. İşte detaylar...

Fatih Terim, Panathinaikos'ta ilk maçını kazandı: Nefes aldırdı, dominant...

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren ve ikinci sırada bulunan Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos 16. hafta maçında ligin dibine demir atan PAS Giannina ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Yunanistan Ligi'nde taraftarı önünde çıktığı ilk maçtan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Panathinaikos'a galibiyeti getiren golleri 25'te Ioannidis ve 48'de Vilhena kaydetti. Bu sonuçla birlikte Panathinaikos, ligdeki puanını 37 yaptı. Giannina ise 9 puanda kaldı.

Fatih Terim, Panathinaikosta ilk maçını kazandı: Nefes aldırdı, dominant...

FATİH TERİM'DEN MAÇ SONU YUNANCA SÖZLER

Tecrübeli teknik adam karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadelenin seyircisiz oynandığına vurgu yapan Terim; "Taraftarlarımız olduğu zaman takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. İstediklerimizi daha kolay başarabileceğiz" dedi ve Yunanca olarak "Gate 13 için..." ifadesini kullandı.

* GATE 13, Panathinaikos'un en büyük taraftar oluşumunun adı.

PREMIER LİG'DEN İKİ YILDIZ

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Terim'in sözleri...

"Panathinaikos'ta ve Atina'da olduğum için çok mutluyum. Oyuncularımı bu akşam gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İyi oynadık, ilk yarıya da ikinci yarıya da iyi girdik ve zamanla daha da iyisini yapacağız.

Haberin Devamı

Oyuncularım iyi oynadı. Her takım kazanmaya çalışıyor, iyi atak yaptık, kovaladık ve golü bulduk. Evet takımımla kısa bir süre çalıştım ama önemli olan 3 puan almaktı. Panathinaikos taraftarları mutlu olmalı, gelecekte daha iyi olacağız".

Fatih Terim, Panathinaikosta ilk maçını kazandı: Nefes aldırdı, dominant...

'NE İSTEDİĞİNİ GÖSTERDİ'

Yunanistan'da yayın yapan Sport24, Panathinaikos'un 2-0'lık galibiyeti için, "Fatih Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçında Panathinaikos için hedef, strese girmeden kolay bir galibiyetti. Yeşiller, 2-0 galip gelerek Türk koçun sahada ne istediğinin işaretlerini verdi ve elbette daha çok çalışmak için zaman kazandı.

Yoncanın kahramanları, bir gol daha atan olağan şüpheli Fotis Ioannidis ve yeşil formayla ilk golünü atan Toni Vilhena'ydı." ifadelerini kullandı.

GAZZETTA GR: Fatih Terim ilk maçında 2-0 kazandı.

GOAL: Terim ilk maçındaki galibiyetle nefes aldırdı.

NEWSBEAST: Terim'den ilk maçında 2-0'lık zafer.

SDNA: Terim'in ilk maçında dominant Panathinaikos rakibini kolay geçti.

SPORTIME: Terim damgasını vurdu. Panathinaikos rakibini zorlanmadan geçti.

ONSPORTS: Bu Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçıydı. Panathinaikos kolay bir şekilde kazandı.

Fatih Terim, Panathinaikosta ilk maçını kazandı: Nefes aldırdı, dominant...

YORUM YAZ