MENÜ

Fatih Terim geri dönüyor! Yeni takımını açıkladılar

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlamayan tecrübeli teknik adamın yeni adresini duyurdular.

Fatih Terim geri dönüyor! Yeni takımını açıkladılar

Türk futbolunun efsane çalıştırıcılarından Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Son olarak Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Terim, eski takımına dönüyor. İşte habere dair tüm detaylar...

Haberin Devamı

SON OLARAK G.SARAY'I ÇALIŞTIRDI

Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine başlayan Fatih Terim daha sonra Göztepe, A Milli Futbol Takımı, Milan ve Fiorentina'da görev yaptı. Galatasaray'ın efsanesi, sarı-kırmızılılardan ayrıldığı 10 Ocak 2022'den bu yana herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı.

Fatih Terim, Galatasaray'da 16 kupa kazandı ve kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 69 yaşındaki teknik direktör döneminde sarı-kırmızılılar şu başarılara imza attı:

1 - UEFA Kupası şampiyonluğu
8 - Süper Lig şampiyonluğu
3 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
4 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu

Fatih Terim geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

KIRILMASI GÜÇ REKORLAR

Galatasaray'ın başında 4 dönem (1996-2000/2002-2004/2011-2013/2017-2021) görev yapan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. Sarı Kırmızılı ekibin başında toplam 20 kupa sevinci yaşayan Terim, Türk futbol tarihinin Avrupa'da kazanılan ilk başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunun da en önemli mimarlarından biri oldu.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM İLE İSMİ GEÇTİ

Teknik Direktör Fatih Terim'in ismi son olarak A Milli Futbol Takımı ile geçti. Stefan Kuntz'un takımdan ayrılmasından sonra mili takım, Montella ile anlaşma sağladı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Son olarak Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekipten sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlamamıştı. Sabah'ın haberine göre Terim, daha önce görev yaptığı eski kulübü Fiorentina ile görüşmelere başladı.

Fatih Terim geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

2000-2001 YILINDA GÖREVDEYDİ

70 yaşındaki tecrübeli teknik adam, İtalyan temsilcisi Fiorentina ile toplam 28 resmi maçta görev almıştı. Fatih Terim bu maçlarda 10 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 11 beraberlik elde etmişti. O sezon Serie A'yı 9. sırada tamamlayan Fiorentina, 43 puan toplamıştı.

Fatih Terim geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

YORUM YAZ