'Fatih Terim bir gün döner'
Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden, eski 2. başkan Ergun Gürsoy çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gürsoy, Özgür Sancar'ın Radyospor'daki programında, Başkan Ünal Aysal'ın da Fatih Terim'in de ayrılığı gönülden istediklerini belirtti, "Bu ayrılık normal. İki taraf da istiyordu. Terim günün birinde tekrar dönebilir" dedi.
Gürsoy, Torino'da mücadele eden Galatasaray ile gururlandıklarını da ekledi ve şöyle devam etti: "Galatasaray teknik direktör değişikliğinden sonra ayaklarının üstünde durabileceğini, daha ileri gidebileceğini göstermiş oldu. Galatasaray'ın geçen sezon fiktür avantajı yoktu; ama gruplara kaldı. Bence Galatasaray bu gruptan da çıkar".
Gürsoy, "Zaman zaman Burak oynar, zaman zaman Umut. Ama her maçta Drogba oynamalı. Sadece lider değil, görüntüsü, gol sevinci bile herkesi mest ediyor. Hagi geldiğinden 31 yaşındaydı. Drogba 35 yaşında geldi. Nasıl Taffarel Galatasaray'da kaldı. Biz ona bir Türk'ten daha yakın bakıyoruz. Drogba'da aynı şekilde. Olabilir, futbolu bırakmaya karar verirse Galatasaray'da teknik heyette yer alabilir" dedi.
Terim'in ayrılığıyla ilgili konuyu genişleten Gürsoy, "Zaman zaman Fatih Terim'in yaşantısında bu tür olaylar oluyor. Bazen ufak tefek şeylerden birbirlerine kırılıyorlar. Bazısının yaptığı diğeri tarafından kabul edilmiyordu. Kimse zarar görmedi bu işten. Terim, milli takımda daha rahat, az stresli çalışacak. Diğer yandan Galatasaray yönetimi polemiğe giren bir hocayla çalışmamış olacak. İte kaka gitmemiş olacak. Herkesin isteği oldu. Suçlu aramaya gerek yok" ifadelerini kullandı.





