MENÜ

(ÖZET) Emre Mor golle başladı! Fatih Karagümrük - Pendikspor: 2-0

Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Pendikspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip yeni transfer Emre Mor ve Güven Yalçın'ın golleriyle sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

(ÖZET) Emre Mor golle başladı! Fatih Karagümrük - Pendikspor: 2-0

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük ile Pendikspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Mücadelede dakikalar 20'yi gösterdiğinde son haftaların formda ismi Umut Nayir sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine ise Leandro Kappel girdi.

31. dakikada, Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer edilen Emre Mor, Eysseric'in asistinde topu filelere göndererek Fatih Karagümrük'i 1-0 çme geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

(ÖZET) Emre Mor golle başladı Fatih Karagümrük - Pendikspor: 2-0

76. dakikada yine Eysseric'in asistinde bu kez Güven Yalçın fileleri havalandırdı ve ev sahibi takım 2-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fatih Karagümrük sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Fatih Karagümrük bu galibiyetle puanını 27 yaparak 14. sıraya yükseldi. 26 puanda kalan Pendikspor ise 17. sırada yer alıyor.

Fatih Karagümrük gelecek hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Pendikspor ise sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL | 31. dakikada sol kanattan gelişen Fatih Karagümrük atağında kale alanına çevrilen topu arka direkte Emre Mor filelere gönderdi: 1-0.

GOL | 76. dakikada Fatih Karagümrük, Güven Yalçın'ın golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Fatih Karagümrük - Pendikspor 11'ler

Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım Sangare, Biraschi, Salih, Levent, Bertolacci, Rohden, Emre Mor, Eysseric, Can Keleş, Güven Yalçın.

Pendikspor: Erdem, Serkan, Alpaslan, Rassoul, Nuno, Welinton, Fredrik Midtsjö, Diaby, Gökcan, Thiam, Umut Nayir.

(ÖZET) Emre Mor golle başladı Fatih Karagümrük - Pendikspor: 2-0

YORUM YAZ