MENÜ

Faroe Adaları Teknik Direktörü Hakan Ericson: Türkiye bizi cezalandırdı

Faroe Adaları Teknik Direktörü Hakan Ericson, A Milli Futbol Takımımızla oynadıkları maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Türkiye'nin kendilerinden çok iyi oynadıklarını ve bu nedenle kaybettiklerini söyledi.

Faroe Adaları Teknik Direktörü Hakan Ericson: Türkiye bizi cezalandırdı

UEFA Uluslar Ligi C Grubu'nda Türkiye, Faroe Adaları'nı 4-0'lık skorla geçerek gruba galibiyetle başladı. Maç sonrasında rakibin teknik direktör Hakan Ericson, karşılaşmayla ilgili değerlendirmeler yaptı. Ericson, hücum hattında bir şey yapamadıklarını ve Türkiye'nin kendilerini cezalandırdığını söyledi.

Haberin Devamı

İşte Hakan Ericson'un maç sonu değerlendirmesi:

Bugün Türkiye bizden çok daha iyi bir futbol ortaya koydu. Bizden çok daha iyi oynadı. Maalesef özellikle hücum tarafında çok küçük şanslar yaratabildik. Bunun sonucunda belki 30-35 dakika iyi savunma yapabildik ama ilk pozisyonda takım olarak ileri çıktığımızda Türkiye bizi cezalandırdı. Hızlı hücumdan gol yedik. Daha sonra ikinci yarıda başlar başlamaz gol yedikten sonra Türkiye tamamen oyunun kontrolünü eline aldı. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Bizden çok daha iyi oynadılar.

YORUM YAZ