MENÜ

Eski futbolcudan Sebastian Szymanski'ye övgü dolu sözler! 'Dzeko’dan bile daha iyi...'

Sezon başında Dinamo Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Sebastian Szymanski, sergilediği performansla taraftarın kısa sürede sevgisini kazandı. Bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen eski futbolcu Czeslaw Jakolcewiczi, tecrübeli futbolcu hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Bunun yanında Polonyalı futbolcu, son oynanan Başakşehir maçındaki performansından sonra ülkesinde manşetlere çıktı.

Eski futbolcudan Sebastian Szymanski'ye övgü dolu sözler! 'Dzeko’dan bile daha iyi...'

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Sebastian Szymanski, gösterdiği muhteşem performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertli kulübün eski futbolcularından Czeslaw Jakolcewicz, vatandaşı Szymanski ile ilgili Polonya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA GELDİ

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, kadrosuna Polonya yıldız Sebastian Szymanski’yi de katmıştı. Orta sahaya önemli bir takviye yapan sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki futbolcuyu 9.75 milyon euroya getirip, 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Fenerbahçe formasıyla 13 resmi maça çıkan Sebastian Szymanski, skora katkısıyla dikkat çekti. Polonyalı futbolcu, söz konusu müsabakalarda 7 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. 24 yaşındaki futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

Eski futbolcudan Sebastian Szymanskiye övgü dolu sözler Dzeko’dan bile daha iyi...

BAŞAKŞEHİR MAÇINA DAMGA VURDU

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Fenerbahçe sahasında RAMS Başakşehir'i konuk etti. Sebastian Szymanski'nin performansıyla damga vurduğu maçı sarı-lacivertliler 4-0 kazandı. Szymanski attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Haberin Devamı

1990-91 SEZONUNDA FORMA GİYMİŞTİ

Fenerbahçe'nin eski Polonyalı futbolcusu Czeslaw Jakolcewicz, vatandaşının performansına değerlendirdi. 1990-91 sezonunda sarı-lacivertlilerin formasını giyen Jakolcewicz hem yakından tanıdığı Kadıköy ekibine değindi hem de oyuncunun milli takımdaki geleceğine yönelik öngörülerini paylaştı.

Eski futbolcudan Sebastian Szymanskiye övgü dolu sözler Dzeko’dan bile daha iyi...

'SIÇRAMA TAHTASI OLABİLİR'

Szymanski hakkında övgüler yağdıran Jakolcewicz, "Sebastian, F.Bahçe’de harika bir zaman geçiriyor ve en başından beri hayranları tarafından seviliyor. Hatta kulüpte Edin Dzeko’dan bile daha iyi bir başlangıç yaptı. Süper Lig’de oynamak ona daha iyi bir kulübe ve lige transferi konusunda bir sıçrama tahtası olabilir" dedi.

'LİDER BİR FİGÜR OLABİLİR'

Polonya Milli Takımı hakkında konuşan 62 yaşındaki eski futbolcu "Szymanski büyük bir potansiyele sahip ve milli takımda lider bir figür olabilir. Michal Probierz’in kendinden önceki teknik adamların döneminde olduğu gibi böyle bir oyuncunun gölgede kalmasını göze alamayız. Belki de Probierz’in Sebastian’ı düzgün bir şekilde yönetmek için doğru bir planı vardır" sözlerini kullandı.

Eski futbolcudan Sebastian Szymanskiye övgü dolu sözler Dzeko’dan bile daha iyi...

POLONYA'DA MANŞETLERE TAŞINDI

Fenerbahçe formasıyla sezona müthiş bir başlangıç yapan Sebastian Szymanski, ülkesi Polonya'da manşetlere çıktı.

Haberin Devamı

TVP Sport, yıldız futbolcu hakkında "Szymanski, Türkiye ligini fethediyor" sözlerini kullandı. Öte yandan Przeglod Sportowy'da ise "Türkiye’de Polonya düellosu! Szymanski’nin golü, Piatek’in dramı" sözleriyle bahsedildi. Sport Express'te, “Sebastian Szymanski cennette, Krzysztof Piatek cehennemde. Szymanski, Türkiye’de yine göz dolduruyor" dendi.

Fenerbahçe'nin, Başakşehir'i imha planı ortaya çıktı. İşte Szymanski'nin sırrı!

Eski futbolcudan Sebastian Szymanskiye övgü dolu sözler Dzeko’dan bile daha iyi...

YORUM YAZ