MENÜ

Eski Beşiktaşlı Josef de Souza'dan "Geri geliyorum" paylaşımı

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Josef de Souza Türkiye'ye geri dönüyor. İlk kez Fanatik'in duyurduğu haber sonrası tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Josef de Souza'nın paylaşımı transfere yorulurken Josef de Souza'nın anlaştığı kulübü açıklıyoruz...

Eski Beşiktaşlı Josef de Souza'dan "Geri geliyorum" paylaşımı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Beijing Guoan'ın yolunu tutan Josef de Souza'nın Çin ekibiyle kontratı yıl sonunda bitiyor.

Haberin Devamı

Adı bazı Türk kulüpleriyle anılan Josef de Souza'nın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım transferi akıllara getirdi.

JOSEF DE SOUZA: "GERİ GELİYORUM"

Josef de Souza yaptığı paylaşımda "Geri geliyorum" ifadelerini kullandı. Brezilyalı futbolcunun yaptığı bu paylaşım kısa sürede büyük etkileşim aldı.

BAŞAKŞEHİR'LE ANLAŞTI!

Daha önce ilk kez Fanatik'in duyurduğu gelişme sonrası Josef'in paylaşımı Türkiye'ye döneceği sinyallerini güçlendirdi. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre tecrübeli oyuncu Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'le anlaştı. Brezilyalı orta saha oyuncusunun devre arası İstanbul ekibiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Josef de Souza, Fenerbahçe formasıyla toplam 136 maça çıkıp 16 gol, 6 asistlik skor katkısı vermişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile 88 maçta boy gösteren tecrübeli orta saha 9 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı.

Eski Beşiktaşlı Josef de Souzadan Geri geliyorum paylaşımı

YORUM YAZ