MENÜ

Esenler Sokak Ligi'nde şampiyon Esenler Şatto

Türkiye'nin en büyük sokak futbolu organizasyonu olan Esenler Sokak Ligi'nde şampiyon Sultanlar'ı 6-3 yenen Esenler Şatto takımı oldu.

Esenler Sokak Ligi'nde şampiyon Esenler Şatto

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Sokak Ligi’nde şampiyon olan takım, eski hakem Ahmet Çakar’ın düdük çaldığı final maçıyla belli oldu.

Haberin Devamı

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün bu yıl 3.'sünün düzenlediği Esenler Sokak Ligi’nin şampiyonu belli oldu.

Esenler Belediyesi himayesinde Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gerçekleşen final maçını TRT'nin duayen spikeri Erdoğan Arıkan anlattı.

Final maçı taraftarların yoğun ilgisine sahne oldu. Çeşitli etkinliklerle final maçı şölen havası içinde geçerken 64 takım arasında finale kalan iki takım maçta kozlarını paylaştı.

9 golün çıktığı maçta Esenler Şatto takımı Sokak Ligi'nin şampiyonu oldu. Esenler Sokak Ligi’nin final maçını yöneten FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, "Dışarıdan herkese kolay bir şeymiş gibi görünüyor ama bunu başarabilmek çok zor.Gençler hem semtinin şampiyonu olmak hem de büyük ödülü kazanmak için kıran kırana mücadele ettiler. İki takım da kazanmayı sonuna kadar hak etti. Bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şampiyon olan takımın 20 bin tl ikinci takımın 15 bin tl ve üçüncü olan takımın 10 bin tl ödül aldığı turnuvanın önümüzdeki yıl da yapılması planlanıyor.

Esenler Sokak Liginde şampiyon Esenler Şatto

YORUM YAZ