MENÜ

Ersen Martin hayatını kaybetti!

Süper Lig'de Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giyen eski Milli oyuncu Ersen Martin'den kötü haber geldi.

Ersen Martin hayatını kaybetti!

Ülkemizde, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giyen eski Milli oyuncu Ersen Martin üzücü haber var. 

Haberin Devamı

HAYATINI KAYBETTİ!

Eski Milli futbolcu 44 yaşındaki Ersen Martin'den acı haber geldi. Ersen Martin, hayatını kaybetti. 

Ersen Martin hayatını kaybetti

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

A Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giymiş olan Ersen Martin'in geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılmıştı. Martin o günden beri adeta bir yaşam mücadelesi veriyordu.

Ersen Martin hayatını kaybetti

BURSA'DA BAKIM ALTINDAYDI

Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin zor günler geçiriyordu... Bursa'da CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alınmıştı. 

Ersen Martin hayatını kaybetti

KURULUŞLARDAN DESTEK ALIYORDU

Aylık bakım masrafı çok yüksek olmasına karşın ne Türkiye Futbol Federasyonu, ne Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ne de diğer mesleki kuruluşlarından destek alıyordu. Martin’in yakınları, futbolcunun daha önce beraber oynadığı takım arkadaşlarına da haber verdiklerini ancak dönüş alamadıklarını dile getirmişti.

Haberin Devamı

Ersen Martin hayatını kaybetti

BAKAN BAK'TAN TAZİYE MESAJI!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan taziye mesajı geldi. Bakan Bak, "Ülkemiz futbolunun sevilen ismi, milli takımımızın da formasını giyen Ersen Martin’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ersen kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

TFF'DEN PAYLAŞIM

Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Millî Takımımızın eski futbolcusu Ersen Martin'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

BEŞİKTAŞ'TAN PAYLAŞIM

"Eski futbolcumuz Ersen Martin’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Ersen Martin'e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz."

TRABZONSPOR'DAN PAYLAŞIM

Eski futbolcumuz Ersen Martin'in hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Ersen Martin’e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

YORUM YAZ